Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Flevonice organiseert Colors of Ibiza

Maandag 27 mei 2019
Flevonice organiseert Colors of Ibiza
Foto: Flevonice

BIDDINGHUIZEN - Café del Mar komt naar Nederland. Sports & Funpark Flevonice biedt het hele jaar activiteiten voor jong en oud en gaat dit jaar een nog breder publiek aanspreken. Het bedrijf organiseert Colors of Ibiza, een beachparty in de stijl van Café del Mar Ibiza.

Tijdens het event, dat wordt gehouden op zaterdag 13 juli aanstaande, draaien diverse nationale en internationale DJ's, bekend uit het circuit. De kaartverkoop van het event begint vandaag om 16.00 uur. Op de line-up staan onder andere Ken Fan (Ibiza), C-Jay (Bedrock), Frank Sonic (Germany) en Leo Vanderweijden (Pacha).

De beachparty zal aan het strand van het Flevomeer worden gehouden. Er zullen tenten verrijzen, diverse cocktail bars en een uitgebreide foodcourt en terrassen worden aangelegd. "Ibiza staat bekend om haar bohemien sfeer", aldus de organisatie. "Een beetje hippie-achtig maar dan wel comfortabel en van een hoge kwaliteit. Dit maakt het eiland Ibiza uniek en aantrekkelijk om te bezoeken. Het is dan ook precies die ongedwongen sfeer die de organisatie naar Flevoland wil brengen".

Meer informatie
Colors of Ibiza wordt gehouden op zaterdag 13 juli aanstaande van 15.00 tot 23.00 uur op Flevonice Beach, het water bij Flevonice. Tickets zijn á €25,00 verkrijgbaar via http://www.colorsofibiza.com vanaf maandag 27 mei, 16.00 uur. Voor bezoekers staat op 13 juli tussen 15.00 en 16.00 een gratis cocktail te wachten.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Flevonice
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 15.0 °C
  • 0.0 mm
  • 12.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top