Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen

Maandag 3 juni 2019
Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Huurders van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) zijn meer tevreden over de dienstverlening van de corporatie. Dit blijkt uit cijfers van het eerste kwartaal 2019, gemeten door Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Ten opzichte van eind 2018 is de tevredenheid gestegen van gemiddeld een 7,4 naar een 7,8.

Gedurende het jaar wordt de dienstverlening van OFW gemeten op verschillende onderdelen. OFW ontving de volgende cijfers van huurders (tussen haakjes de cijfers van 2018):

Nieuwe woning: 8,1 (7,2)
Huur opzeggen: 8,2 (7,6)
Woning zoeken: 7,9 (7,3)
Reparaties: 7,7 (7,7)
Alg. dienstverlening: 7,3 (7,2)

Terugkoppeling
"Door onder andere de invoering van een nieuw ICT-systeem wat extra aandacht vroeg, zagen we een tijdelijke daling. De laatste maanden hebben we er hard aan getrokken om de kwaliteit van dienstverlening weer op het oude niveau te krijgen. Het is zelfs verbeterd. We zijn dan ook heel trots op deze resultaten." aldus Nathalie Crone, manager Wonen. Een aandachtspunt voor OFW is klanten nog beter terugkoppeling te geven over hun melding.

OFW vindt het belangrijk om open te staan voor huurders. Medewerkers doen dagelijks hun best om oog en oor te hebben voor huurders en hen op een passende wij ze te helpen. Crone: "Natuurlijk zijn er ook huurders die niet helemaal tevreden zijn. Ook wij moeten wel eens "Nee" verkopen. Belangrijk hierin vinden we dat ons antwoord duidelijk en betrouwbaar is. Daarnaast is het voor ons is belangrijk dat huurders de ontevredenheid ook bij ons melden. Pas dan kunnen wij samen een oplossing zoeken."

Oost Flevoland Woondiensten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek OFW
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top