Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek OFW


Adverteerder in de rubriek OFW
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Nieuws uit de rubriek OFW
Prestaties OFW met “goed” beoordeeld

Prestaties OFW met “goed” beoordeeld

11-08-2021 Oost Flevoland Woondiensten (OFW) krijgt voor haar maatschappelijke prestaties over de jaren 2017 tot en met 2020 gemiddeld een 7,7. Dat bleek uit de maatschappelijke visitatie die dit jaar is uitgevoerd door Ecorys. Naast verantwoording over de prestaties naar belanghebbenden is de visitatie ook een instrument om van en met elkaar te leren, samenwerking te vinden en daarmee samen het beste voor de gemeeente Dronten te realiseren.


OFW introduceert praatmee

OFW introduceert praatmee

08-07-2021 Sinds 7 juli kunnen huurders van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) meedenken en praten over vraagstukken via het online ideeënplatform: praatmee.ofw.nl. OFW hoopt hiermee meer huurders te bereiken om samen te werken aan fijn wonen in Dronten. "We luisteren graag. Laat je stem horen!", aldus de woningbouwvereniging.


Leefbaarheidsfonds OFW fleurt Koolzaadhof op

Leefbaarheidsfonds OFW fleurt Koolzaadhof op

20-05-2021 Villa Kakelhof aan de Koolzaadhof in Biddinghuizen was nog niet af, vonden de buurtbewoners. Door een bijdrage uit het Leefbaarheidsfonds van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) kunnen ze hun ontmoetingsplek weer een stukje mooier maken.


OFW komt huurders tegemoet

OFW komt huurders tegemoet

20-04-2020 Huurders die het moeilijk hebben door inkomstenterugval, komt Oost Flevoland Woondiensten (OFW) tegemoet. Door maatwerkafspraken te bieden, hoopt OFW hen door een lastige periode heen te helpen. Ook neemt OFW, in deze Coronacrisis, tijd om extra aandacht te schenken aan haar huurders. "Een luisterend oor bieden, doet iedereen goed in deze tijd." aldus manager Wonen OFW, Nathalie Crone.


Woningcorporatie OFW schrapt regulier onderhoud

Woningcorporatie OFW schrapt regulier onderhoud

18-03-2020 Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) schrapt het regulier onderhoud bij huurwoningen en verricht alleen nog spoedeisende reparaties. Dat heeft de directie besloten in verband met het coronavirus. OFW wil het contact tussen huurders en werknemers van OFW op deze manier zo veel mogelijk voorkomen.


OFW viert 50-jarig jubileum

OFW viert 50-jarig jubileum

15-10-2019 Vrijdag 1 november viert Oost Flevoland Woondiensten (OFW) haar 50-jarig jubileum in De Meerpaal in Dronten. Een dag die in het teken zal staan van de rijke historie, verbinding; vieren wat OFW samen het partners heeft bereikt en inspiratie voor de toekomst. Eén van de tafelgasten is Huurders Belangen Vereniging voorzitter Claudia van Loveren uit Biddinghuizen.


Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen

Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen

03-06-2019 Huurders van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) zijn meer tevreden over de dienstverlening van de corporatie. Dit blijkt uit cijfers van het eerste kwartaal 2019, gemeten door Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Ten opzichte van eind 2018 is de tevredenheid gestegen van gemiddeld een 7,4 naar een 7,8.


Claudia van Loveren in SBS-uitzending Holland van Boven

Claudia van Loveren in SBS-uitzending Holland van Boven

19-12-2018 Zondag 23 december is Claudia van Loveren uit Biddinghuizen te zien in het SBS6-programma Holland van Boven. In deze uitzending vertellen Oost Flevoland Woondiensten (OFW)-directeur bestuurder Truus Sweringa en voorzitter Claudia van Loveren van de Huurders Belangen Vereniging (HBV) over de integrale vastgoedaanpak van OFW.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.1 °C
  • 0.0 mm
  • 12.0 °C
Weerstatistieken ->
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top