Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Nieuws uit de rubriek OFW


Adverteerder in de rubriek OFW
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Nieuws uit de rubriek OFW
OFW komt huurders tegemoet

OFW komt huurders tegemoet

20-04-2020 Huurders die het moeilijk hebben door inkomstenterugval, komt Oost Flevoland Woondiensten (OFW) tegemoet. Door maatwerkafspraken te bieden, hoopt OFW hen door een lastige periode heen te helpen. Ook neemt OFW, in deze Coronacrisis, tijd om extra aandacht te schenken aan haar huurders. "Een luisterend oor bieden, doet iedereen goed in deze tijd." aldus manager Wonen OFW, Nathalie Crone.


Woningcorporatie OFW schrapt regulier onderhoud

Woningcorporatie OFW schrapt regulier onderhoud

18-03-2020 Woningcorporatie Oost Flevoland Woondiensten (OFW) schrapt het regulier onderhoud bij huurwoningen en verricht alleen nog spoedeisende reparaties. Dat heeft de directie besloten in verband met het coronavirus. OFW wil het contact tussen huurders en werknemers van OFW op deze manier zo veel mogelijk voorkomen.


OFW viert 50-jarig jubileum

OFW viert 50-jarig jubileum

15-10-2019 Vrijdag 1 november viert Oost Flevoland Woondiensten (OFW) haar 50-jarig jubileum in De Meerpaal in Dronten. Een dag die in het teken zal staan van de rijke historie, verbinding; vieren wat OFW samen het partners heeft bereikt en inspiratie voor de toekomst. Eén van de tafelgasten is Huurders Belangen Vereniging voorzitter Claudia van Loveren uit Biddinghuizen.


Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen

Tevredenheid dienstverlening OFW gestegen

03-06-2019 Huurders van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) zijn meer tevreden over de dienstverlening van de corporatie. Dit blijkt uit cijfers van het eerste kwartaal 2019, gemeten door Kwaliteitscentrum Woningcorporaties Huursector (KWH). Ten opzichte van eind 2018 is de tevredenheid gestegen van gemiddeld een 7,4 naar een 7,8.


Claudia van Loveren in SBS-uitzending Holland van Boven

Claudia van Loveren in SBS-uitzending Holland van Boven

19-12-2018 Zondag 23 december is Claudia van Loveren uit Biddinghuizen te zien in het SBS6-programma Holland van Boven. In deze uitzending vertellen Oost Flevoland Woondiensten (OFW)-directeur bestuurder Truus Sweringa en voorzitter Claudia van Loveren van de Huurders Belangen Vereniging (HBV) over de integrale vastgoedaanpak van OFW.


twitter facebook rss top