Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Adm. Financiële Advisering Kafa

Piet Boer heemraad bij Zuiderzeeland

Woensdag 5 juni 2019
Piet Boer heemraad bij Zuiderzeeland
Piet Boer, hier als spreker bij Ondernemersvereniging De Driehoek tijdens de vierde dinsdag van september in 2016. Boer sprak daar als voorzitter van de zuivel coöperatie FrieslandCampina.
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de vergadering van het algemeen bestuur is dinsdagavond het nieuwe college van Dijkgraaf en Heemraden van Waterschap Zuiderzeeland geïnstalleerd. Eén van de heemraden is Piet Boer uit Biddinghuizen.

Het nieuwe college bestaat naast Piet Boer uit dijkgraaf Hetty Klavers en heemraden de heer Jo Caris, namens Water, Wonen en Natuur, de heer Tom Vereijken namens VVD, 50PLUS en AWP en de heer Andries Poppe namens ChristenUnie/SGP en CDA. Boer is heemraad namens Ongebouwd en Werk aan Water.

Tijdens de Algemene Vergadering is ook het Bestuursprogramma 'Water beweegt ons' vastgesteld, waarmee de koers voor de komende vier jaar is bepaald. Het programma is tot stand gekomen met medewerking van alle fracties.

De hoofdlijn van het Bestuursprogramma 'Water beweegt ons' is weergegeven in een filmpje dat tijdens de Algemene Vergadering is gelanceerd. klik hier voor het filmpje.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Waterschap
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top