AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Boekenmarkt Zon en Zegen al komend weekeinde

Dinsdag 24 september 2019
Boekenmarkt Zon en Zegen al komend weekeinde
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Liefhebbers van boeken kunnen traditioneel begin november terecht bij de jaarlijkse boekenmarkt van Zon en Zegen in kerk- en zalencentrum De Voorhof. Dit jaar is deze markt echter ruim een maand eerder en vindt deze al komend weekeinde plaats. Wie op zoek wil naar een nieuw jaar leesplezier of juist dat ene boek, kan op vrijdag en zaterdag terecht bij de markt.

De planning van de boekenmarkt is naar voren gehaald, omdat een jaar geleden nog niet bekend was hoe de plannen rond de verbouwing van het kerkcentrum zouden uitpakken. Om zeker te zijn dat de boekenmarkt gewoon doorgang kon vinden, besloot het koor dus al geruime tijd geleden dat het laatste weekend van september een goed alternatief zou zijn.

De boekenmarkt wordt gehouden op vrijdagvan 14.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 10.00 uur in De Voorhof (aangepaste tijden ivm een dienst op zaterdagmiddag). U vindt er een grote sortering van allerlei soorten boeken, voor groot en klein. Ook zijn er vele legpuzzels, platen en cd's en dvd's te koop.

Mocht u nog mooie boeken hebben die u kwijt wilt, dan kunt bellen met Roelof Wemmenhove tel. 331577 of Niek Timmerman tel. 332398. U kunt de boeken zelf brengen op donderdagmiddag 26 september van 13.30 tot 16.00 uur en van 19.30 tot 20.30 uur in De Voorhof. Mocht u de boeken niet kunnen brengen dan kunt u van tevoren bellen om ze te laten ophalen op donderdag 26 september

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top