Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Biddinghuizer Joop de Jager schrijft boek over vermissingen

Donderdag 28 november 2019
Biddinghuizer Joop de Jager schrijft boek over vermissingen
Foto: Joop de Jager - eigen foto

BIDDINGHUIZEN - De uit Biddinghuizen afkomstige Joop de Jager heeft een boek geschreven en laten uitgeven over verdwijningen tussen 1972 en 2018. Het boek is ondertussen te koop via diverse kanalen. De titel van het boek is 'Alsof er een stukje uit je hart is gesneden'.

Direct het boek bestellen =>

Het boek bevat tweeëntwintig aangrijpende verhalen over vermissingen die hebben plaatsgevonden tussen 1972 en 2018. Joop de Jager is op zoek gegaan naar familieleden van vermisten en heeft hen laten vertellen. "Op een integere en grondige manier beschrijft hij de invloed die een vermissing van een dierbare op de achterblijvers heeft", schrijft Bol.com in de samenvatting van het boek dat eerder deze maand uitkwam. "De onzekerheid wat er is gebeurd blijft knagen, de vragen blijven onbeantwoord. Omdat er nooit een lichaam wordt gevonden, blijft er altijd een sprankje hoop bestaan dat de vermiste misschien toch nog opduikt".

Aan het eind van het boek komen een aantal experts aan het woord die de professionele kant van een vermissing belichten: Carlo Schippers van het Team Recherchepsychologen, Dr. Lonneke Lenferink, onderzoeker van de Universiteit Groningen en Utrecht, en Roy, trainer/begeleider van speurhonden.

Het boek van 364 pagina's is als paperback te koop via Bol.com, via deze rechtstreekse link. Eerder schreef De Jager ook al het boek Utregs schoffie, over opgroeien in de vijftiger en zestiger jaren in de Utrechtse volkswijk Hoograven.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bewoners
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 13.9 °C
  • 0.0 mm
  • 19.5 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet EK2020 Voetbalpoule BHZNet EK2020 Voetbalpoule
BHZNet Tourmanager 2021
BHZNet Tourmanager 2021 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top