Flevolamb Flevolamb
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Gemeente Dronten deelnemer koopstromenonderzoek

Dinsdag 3 december 2019
Gemeente Dronten deelnemer koopstromenonderzoek
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De gemeente Dronten heeft een onderzoek uitgezet naar de koopstromen. Samen met de winkeliers zet de gemeente zich in voor een aantrekkelijke en vitale winkelgebieden in Biddinghuizen, Dronten en Swifterbant. Samen met inwoners, ondernemers en vastgoedeigenaren worden actieplannen opgesteld voor vitale centra. Om dit zo goed mogelijk te doen, is periodiek onderzoek naar koopgedrag van groot belang.

'De detailhandel is de afgelopen jaren veranderd', stelt het onderzoeksbureau. 'Waar het online winkelen een sterke groei heeft doorgemaakt, is in winkelstraten vaker leegstand zichtbaar en veranderen winkels in bijvoorbeeld horeca of woningen.' Het onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen en doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden men is over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeente Dronten bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Voor het onderzoek dat door onderzoeksbureau I&O Research uitgevoerd in meer dan 60 gemeenten in Oost-Nederland, heeft ook gemeente Dronten zich aangemeld.

Deelnemers gezocht
In november is het veldwerk gestart. Daarbij worden inwoners uit de gemeente uitgenodigd voor deelname aan het onderzoek. Aangeschreven huishoudens zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen kunnen de vragenlijst invullen via http://www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van €25 verloot.

Privacy gewaarborgd
De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek Oost-Nederland 2019.

Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek is er de website https://kso2019.nl/. Mailen kan naar helpdesk@ioresearch.nlp.

Algemene banners

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gemeenteberichten
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Pelletkachels advies en verkoop
Parksingel 23
8256 GE
Biddinghuizen
T 0321-333802
E info@pelletkachels-flevo.nl
W http://www.pelletkachels-flevo.nl
Pelletkachels Flevo
Pelletkachels Flevo
Adverteerder in de rubriek Winkelcentrum
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.2 °C
  • 0.0 mm
  • 7.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top