Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service

Kinderen op proef zes weken gratis in OV

Vrijdag 7 februari 2020
Kinderen op proef zes weken gratis in OV
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Wie een dagje uit wil met de kinderen tijdens de voorjaarsvakantie, kan dit met de bus of trein doen en profiteren van extra voordeel. Ruim 6 weken lang, van 15 februari tot en met 31 maart, reizen kinderen gratis in de bussen en regionale treinen in Gelderland, Overijssel en Flevoland (behalve Almere en Lelystad).

Een dagje met het openbaar vervoer is vaak een hele beleving voor kinderen. Kinderen reizen gratis met de bus en trein van regionale vervoerders in Gelderland, Overijssel en Flevoland. Het gratis ticket is gedurende de actieperiode onbeperkt online te bestellen bij Ervaar het OV. Per betalende passagier van 18 jaar of ouder mogen er maximaal drie kinderen tot en met 11 jaar gratis mee op één e-ticket.

Bestel je gratis e-ticket
Het gratis e-ticket is online verkrijgbaar via http://www.ervaarhetov.nl of de Ervaar het OV-app. Zo kunnen ouders en grootouders gemakkelijk met de kids in het OV stappen. Het e-ticket is geldig op werkdagen na 9 uur en in het weekend de hele dag. Op de website zijn ook leuke tips te vinden voor reizen met kinderen in het OV.

Over Ervaar het OV
Ervaar het OV is een initiatief van de provincies Flevoland, Gelderland, Overijssel en de aangesloten regionale vervoerders. Op www.ervaarhetov.nl vind je kortingsacties en informatie over leuke evenementen en attracties waar we je graag met de bus of trein naar toe brengen.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top