Adm. Financiële Advisering Kafa
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Flevolamb Flevolamb

Land Art Flevoland organiseert tours langs Riff

Woensdag 4 maart 2020
Land Art Flevoland organiseert tours langs Riff
Foto: Bob Gramsma

BIDDINGHUIZEN - Dit jaar worden er vier tours georganiseerd langs de landschapskunstwerken die Flevoland rijk is. In het laatste weekend van de maanden juni, juli, augustus en september gaan deelnemers aan deze tour onder andere ook een bezoek brengen aan Riff, PD#18245; het landschapskunstwerk dat afgelopen jaar werd geopend in Biddinghuizen.

"Nergens ter wereld vind je zoveel land art bij elkaar als in Flevoland. Een dagtocht langs al deze kunstwerken laat je het uitgestrekte polderlandschap op een bijzondere manier ervaren. Ontdek deze verborgen schatten van Flevoland op eigen gelegenheid of tijdens een georganiseerde tour", schrijft de organisatie in een persbericht.

Tours
De tours van 26 juli en 27 september zijn gelijk en hebben de naam 'Land Art Tour XL' gekregen. Tijdens deze XL-bustour neemt een enthousiaste gids je mee langs alle negen landschapskunstwerken van Flevoland. "Bekijk de hele collectie Land Art Flevoland in één dag!". De bustour van zondag 28 juni 2020 is speciaal afgestemd op de behoeften van mindervaliden. Een ervaren gids neemt je tijdens dit rolstoelvriendelijke uitstapje mee langs vier monumentale landschapskunstwerken en vertelt je alles over deze kunstwerken en waarom ze juist in Flevoland zijn gerealiseerd.

Op 29 augustus 2020 vindt voor het eerst een Land Art Tour niet op zondag maar op zaterdag plaats. De bustour begint bij Museum Schokland. Een deskundige gids neemt je vervolgens mee langs vijf monumentale landschapskunstwerken en vertelt je de verhalen achter de kunstwerken en het landschap.

Kijk voor meer informatie, prijzen en aanmelden op https://landartflevoland.nl of ga naar deze rechtstreekse link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Kunst
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top