Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Het coronavirus en de zorg in St Jansdal

Donderdag 22 oktober 2020
Het coronavirus en de zorg in St Jansdal
De opstelling van de warmtecamera in de centrale hal in Harderwijk
Foto: FreeImages.com / Russell Weller (rechtenvrije foto)

BIDDINGHUIZEN - Ook in ziekenhuis St Jansdal is tijdens de tweede coronagolf het aantal coronapatiënten aan het stijgen. Daarnaast is het belangrijk dat de normale zorg zo goed mogelijk doorgaat. Regelmatig wordt duidelijk dat patiënten hun afspraak liever uitstellen of afzeggen. Patiënten vinden een bezoek aan het ziekenhuis in deze tijd spannend en ze vragen zich af of het nu wel veilig is om naar een ziekenhuis te gaan. Het St Jansdal wil benadrukken dat u het ziekenhuis veilig kunt bezoeken.

Heeft u klachten of twijfels of u naar het ziekenhuis kunt komen op het moment van uw geplande afspraak? Neem dan contact op met de betreffende polikliniek. Samen met u kijken zij of uw afspraak kan doorgaan. Zeg uw afspraak niet af zonder overleg. Door het treffen van allerlei maatregelen vergroot het ziekenhuis de veiligheid voor zowel patiënten, bezoekers als medewerkers.

Annuleringen
Op de zogeheten cohortafdeling krijgen alle patiënten met corona of verdenking daarop in isolatie verpleging. Hierdoor kan de zorg op de andere afdelingen zo normaal mogelijk doorgaan. Het kan zijn dat een geplande operatie moet worden verzet. Samen met de behandelend arts volgt een zorgvuldige afweging welke operaties veilig kunnen worden uitgesteld. Verder gaat de zorg gewoon door, zeker de zorg die niet kan wachten. Vooralsnog gaan geplande afspraken op de polikliniek door.

Samen zorgen we voor een veilige omgeving
"Het is belangrijk dat iedereen die het ziekenhuis bezoekt zich houdt aan de coronamaatregelen. Wij vragen patiënten en bezoekers vanaf 13 jaar dringend om een eigen masker te dragen. Dit geldt voor alle locaties. Ook de zorgverleners die niet achter plexiglas werken dragen een masker. Kom alleen naar het ziekenhuis, behalve wanneer u gevraagd bent om één begeleider mee te nemen, u in een oncologisch behandeltraject zit, uw kind een afspraak heeft, u een beperking heeft waardoor begeleiding noodzakelijk is of wanneer u een afspraak heeft op de poli geriatrie. In deze gevallen mag er één begeleider mee." adus het St Jansdal

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ziekenhuis St Jansdal
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 19.1 °C
  • 0.0 mm
  • 18.4 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top