Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Flevolamb Flevolamb
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Dorpsbelangen zoekt vrijwilligers werkgroep Gebiedsgebonden bijdrage

Dinsdag 23 februari 2021
Dorpsbelangen zoekt vrijwilligers werkgroep Gebiedsgebonden bijdrage
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Dorpsbelangen Biddinghuizen heeft een nieuwe werkgroep opgericht die aan de slag gaat met de gebiedsgebonden bijdrage (GGB). De GGB is een fonds dat jaarlijks wordt gevuld met een aanzienlijk bedrag vanuit windplan Groen.

Deze financiële bijdrage is bestemd voor doelen op het gebied van leefbaarheid, landschap en klimaat & duurzaamheid. Aangezien Biddinghuizen de meeste overlast krijgt van windplan Groen is de inzet van de werkgroep om een zo groot mogelijk deel van de GGB in te zetten voor bestedingsdoelen in Biddinghuizen en hiermee een kwaliteitsverbetering in ons dorp mogelijk te maken.

De gemeente Dronten coördineert het participatieproces voor de GGB dat moet leiden tot een aantal bestedingsdoelen en een organisatie die jaarlijks over de besteding van middelen gaat.

Voor de nieuwe werkgroep GGB is Dorpsbelangen op zoek naar twee enthousiaste vrijwilligers die ervaring hebben met ambtelijke processen en resultaatgericht werken om de beoogde doelen voor Biddinghuizen te bereiken.

De werkgroep zal bestaan uit zes vrijwilligers. Dorpsbelangen streeft naar zo groot mogelijke diversiteit van Biddinghuizenaren in de werkgroep.

Spreekt bovenstaande u aan en wilt u een bijdrage leveren aan de verbetering van de samenleving in Biddinghuizen? Dan nodigt Dorpsbelangen u van harte uit voor een kennismakingsgesprek.

Voor inlichtingen kunt u contact opnemen met Joop de Jager, voorzitter Dorpsbelangen email: voorzitter@dorpsbelangen.net. Hier kunt u ook uw belangstelling kenbaar maken.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Dorpsbelangen
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Afvalinzameling, recycling, kunststofrecycling, machineverhuur. Bestel uw rol- of afzetcontainer online.
Biddingringweg 23
8256 PB
Biddinghuizen
T 0321-631441
W http://www.vanwerven.nl/
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top