Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Zorgeloos genieten van Tulpenroute

Maandag 22 maart 2021
Zorgeloos genieten van Tulpenroute
Foto: Vintage Volkswagen Verhuur

BIDDINGHUIZEN - Dit jaar gaat de Tulpenroute door, maar vanwege corona op een iets andere manier. 'We willen te veel drukte langs de routes voorkomen en toch iedereen laten genieten van de Tulpenroute. Daarom zochten we contact met Avontuurlijk Flevoland', aldus de organisatie van Tulpenroute Flevoland.

Belangeloos hielpen Bert Jan Idzinga en Jurgen Zwaan van Avontuurlijk Flevoland de organisatie om een programma op te zetten, waarmee autoroutes zonder te veel drukte kunnen worden gereden. De beide ondernemers uit Dronten ontwikkelden eerder dit jaar het Rondje Zuyderzee, een actieve route voor groot en klein langs Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde. 'Met je smartphone kun je een route volgen. De iziTravel app geeft je onderweg interessante informatie over de omgeving', vertelt Jurgen Zwaan enthousiast. 'Bijvoorbeeld over de lokale historie, natuur en ondernemers.'

Tijdslot
Dit jaar zijn er drie autoroutes in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Er zijn per route twee of drie verschillende startlocaties. Deelnemers kiezen een dag en tijdstip waarop zij de route willen rijden en kopen hiervoor een ticket via de website van Tulpenroute Flevoland. Op de gewenste dag scan je op de startlocatie een code, waarna je de route kunt rijden door de gemeente Dronten, Zeewolde of Lelystad.

Evenals andere jaren, kom je tijdens de Tulpenroute langs de mooiste tulpenvelden. Onderweg zijn er locaties, waar je even benen kunt strekken. Er is een mooi aantal ondernemers, waar je volledig coronaveilig kunt rondkijken.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Pelletkachels advies en verkoop
Pelletkachels Flevo
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 18.5 °C
  • 0.2 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top