Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Wat betekent corona voor inwoners van Flevoland?

Woensdag 19 mei 2021
Wat betekent corona voor inwoners van Flevoland?
Foto: Pexels.com / cottonbro / rechtenvrije afbeelding

BIDDINGHUIZEN - Inwoners van Flevoland kunnen vanaf 17 mei meedoen aan een onderzoek over de invloed van de corona op hun dagelijks leven. De eerste resultaten van dit onderzoek worden in september verwacht.

Het onderzoek is een aanvulling op de onderzoeken die door de GGD en andere landelijke instanties worden uitgevoerd en richt zich specifiek op de beleving van de Flevolanders. In het onderzoek komen tal van onderwerpen aan bod, zoals de situatie in het eigen huishouden en gezin, de invloed van corona op de buurt en de samenleving en hoe corona het leven in de toekomst nog kan veranderen. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de provincie Flevoland, in samenwerking met de gemeenten in Flevoland.

Hoe gaat het nu?
Door de corona-uitbraak is het leven van veel mensen het afgelopen jaar ingrijpend veranderd. Daarom heeft de provincie in september 2020 al een eerste onderzoek uitgevoerd, waarin aan mensen werd gevraagd hoe hun dagelijks leven is veranderd en hoe ze tegen deze veranderingen aankijken. Lees hier de resultaten van dit onderzoek.

Met dit tweede onderzoek wil de provincie Flevoland inzicht krijgen in hoe het nu met de inwoners van de provincie gaat.

Doet u mee?
Onderzoeksbureau Citisens heeft de opdracht gekregen om het onderzoek uit te voeren. Iedereen in Flevoland kan meedoen aan het onderzoek via de website www.coronapeilingflevoland.nl.

Hoe meer mensen meedoen met het onderzoek, des te meer de provincie te weten komt over wat er speelt bij haar inwoners. Tot 6 juni kunnen Flevolanders de digitale vragenlijst invullen.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top