Adm. Financiële Advisering Kafa
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Gratis workshop voor slagwerkers en koperblazers

Donderdag 27 mei 2021
Gratis workshop voor slagwerkers en koperblazers
Foto: De Meerpaal

BIDDINGHUIZEN - In het kader van de campagne 'Kunst aan zet' - waarbij De Meerpaal Academie inwoners van de gemeente Dronten wil laten kennismaken met haar nieuwe culturele aanbod – worden er gratis workshops voor slagwerkers en koperblazers aangeboden. Op maandag 14 juni kunnen inwoners van Biddinghuizen meedoen met de workshop koperblazen.

"De workshop is een mooi moment om te proberen of slagwerk echt bij je past", aldus Ciska Terpstra, slagwerkdocent bij De Meerpaal Academie. "Ik kon altijd maar moeilijk kiezen tussen de verschillende instrumenten. Maar dat is juist het mooie aan dit instrument: door de veelzijdigheid hoef je helemaal niet te kiezen. Alles komt aan bod." Tijdens de workshop wordt er volop samengespeeld en ontdek je de vele mogelijkheden om samen muziek te maken door middel van ritme.

Koperworkshops
"De klank die vrijkomt als je met verschillende koperinstrumenten samenspeelt is magisch", aldus docent Henk Beens. "Welk instrument je ook kiest, in de les staat samenspelen centraal. We beginnen met duetjes, maar met oefenen stroom je al vrij snel door naar een orkest bij jou in de buurt."

Tijdens de gratis workshop kun je verschillende instrumenten proberen en wordt aan de hand van leuke oefeningen gewerkt aan techniek. De workshop vindt plaats op maandag 14 juni van 17.30 tot 18.15 uur in Het Koetshuis in Biddinghuizen.

Vanwege de geldende maatregelen is het noodzakelijk om je voor de gratis workshops aan te melden via activiteiten@meerpaal.nl.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Meerpaal
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Muziek
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 5.8 °C
  • 0.0 mm
  • 12.9 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top