AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

OFW introduceert praatmee

Donderdag 8 juli 2021
OFW introduceert praatmee
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Sinds 7 juli kunnen huurders van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) meedenken en praten over vraagstukken via het online ideeënplatform: praatmee.ofw.nl. OFW hoopt hiermee meer huurders te bereiken om samen te werken aan fijn wonen in Dronten. "We luisteren graag. Laat je stem horen!", aldus de woningbouwvereniging.

Via het platform kunnen huurders ideeën delen rondom het beleid van OFW of een specifiek project. Zo kunnen er enquêtes ingevuld worden en gestemd worden via polls. En, in de toekomst is het ook mogelijk om zelf een idee voor te leggen over een bepaald onderwerp.

Duurzaam Goed Wonen
Het eerste vraagstuk dat OFW de huurders voorlegt is: "Wat heb jij nodig om duurzaam goed te wonen?". Dit hoeft niet alleen te gaan over techniek of de woning, maar kan ook gaan over de woonomgeving of voorzieningen in de buurt.

Huurders kunnen tot 2 augustus hun ideeën delen. De eerste 5 inzendingen krijgen een tegoedbon ter waarde van € 50 voor duurzame boodschappen. Via het platform kunnen huurders ook andere ideeën bekijken. Vervolgens bekijkt OFW de ideeën. De bruikbare ideeën worden gebundeld en samengevat tot een of meerder voorstellen. In oktober laat OFW via het platform weten welke dit zijn.

Klik hier voor het platform.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek OFW
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top