Teakhouten meubelen PolderTEAK
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Onderzoek naar invloed corona

Vrijdag 12 november 2021
Onderzoek naar invloed corona
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Inwoners van Flevoland kunnen vanaf 15 november weer meedoen aan een onderzoek over de invloed van corona op hun dagelijks leven. Dit onderzoek wordt uitgevoerd in opdracht van de provincie Flevoland, in samenwerking met de Flevolandse gemeenten. De resultaten worden in januari 2022 verwacht.

De coronapandemie duurt ondertussen bijna twee jaar. "Door deze pandemie is het leven van veel mensen veranderd", schrijft Provincie Flevoland. "Daarom heeft de provincie in september 2020 en mei 2021 een onderzoek uitgevoerd naar de veranderingen in het dagelijkse leven van Flevolanders". Door snelle ontwikkelingen vind de provincie het belangrijk om, een half jaar later, nogmaals te peilen hoe het nu met de inwoners van Flevoland gaat.

Onderwerpen
In het onderzoek komen tal van onderwerpen aan bod, zoals de situatie in het eigen huishouden en gezin, de invloed van corona op de buurt en de samenleving en hoe corona het leven in de toekomst nog kan veranderen. Het onderzoek is hierdoor een aanvulling op de onderzoeken die door de GGD en andere landelijke instanties worden uitgevoerd en richt zich specifiek op de beleving van de Flevolanders.

Meedoen voor 6 december
Iedereen in Flevoland kan meedoen aan het onderzoek via de website https://www.coronapeilingflevoland.nl. Hoe meer mensen meedoen met het onderzoek, des te meer de provincie te weten komt over wat er speelt bij haar inwoners. De vragenlijst kan worden ingevuld tot 6 december. De resultaten van de meting uit mei 2021, vindt u via deze link.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Coronavirus
Tel. 0321-333169
Peter Evers
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top