0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Flevolamb Flevolamb
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Natuurwandeling in Dorpsbos Biddinghuizen

Donderdag 16 december 2021
Natuurwandeling in Dorpsbos Biddinghuizen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Volgende week donderdag houdt IVN afdeling Dronten een natuurwandeling in het Dorpsbos van Biddinghuizen. De wandeling heeft een lengte van ongeveer vijf kilometer en start aan de Buitenkant, bij het dorpseiland.

Al sinds januari 2017 organiseert IVN afdeling Dronten Natuurwandelingen. Deze wandelingen staan onder leiding van een IVN natuurgids. Tijdens de wandeling van rond de 5 kilometer is er alle tijd en gelegenheid om stil te staan bij de dingen in de natuur die u interessant vindt. Ook is er tijd voor het maken van foto's. "Daarnaast is het sociale contact met uw medewandelaars een belangrijk bestanddeel van deze activiteit", schrijft de organisatie.

Dorpsbos
Het dorpsbos Biddinghuizen is voor veel mensen bekend terrein. "Echter er zijn een aantal hoekjes waar men niet zo snel komt", aldus het IVN. "Deze keer willen we deze hoekjes bezoeken en ontdekken dat er zelfs midden in de winter toch leuke en spannende zaken te vinden zijn".

Deelnemen
Er wordt door de leden uit Dronten en Swifterbant verzameld in Dronten (parkeerplaats aan de Oost, op de hoek van de Ketting) om 9.30 uur om per auto naar Biddinghuizen te gaan, maar u kunt ook op eigen gelegenheid naar het startpunt aan de Buitenkant gaan. "Als IVN stellen we slechts één voorwaarde en dat is dat als u vaker dan één keer meegaat u lid of donateur wordt", besluit IVN Dronten. Wilt u meedoen, geef u dan hier op.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek IVN Dronten
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Natuur
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.5 °C
  • 0.0 mm
  • 23.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top