Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Adm. Financiële Advisering Kafa
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

De derde Dorpskwis komt eraan

Maandag 10 januari 2022
De derde Dorpskwis komt eraan
Foto: Onze Dorpskwis - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - De kwisavond van derde editie van Onze Dorpskwis wordt gehouden op zaterdag 19 maart 2022. Voor het doorgaan van het evenement zijn tenminste 20 teams nodig. "Tot nu toe zitten we op ongeveer de helft aanmeldingen dus hierbij een oproep aan nieuwe teams om zich uiterlijk 27 februari in te schrijven", aldus de organisatie.

Op die dag is de instructiemiddag en sluit de inschrijving. "Het ligt in de bedoeling de instructie weer bij een van onze horecasponsors te geven, maar indien nodig ligt een alternatief plan klaar".

Dogotaal
Wanneer het niet verstandig is om met veel mensen samen te komen wordt Onze Dorpskwis voor een groot deel digitaal gehouden. "Voor de deelnemende teams hebben we adviezen hoe ze hier creatief mee om kunnen gaan, schrijft de organisatie. "Deelnemen aan Onze Dorpskwis is dan nog steeds een geweldig leuke ervaring en staat garant voor plezier, spanning en uitdaging voor jong en oud. Je strijdt voor mooie geldprijzen, te besteden aan goede doelen gelinkt aan onze gemeente. Dat mag ook je eigen vereniging of stichting zijn! Daarnaast ontvangen de winnaars de wisseltrofee en… eeuwige roem!"

Slotavond
Het is spannend of de slotavond vrijdag 8 april door kan gaan. De organisatie: "we krijgen alle medewerking van De Meerpaal om de slotavond dit jaar in de theaterzaal te houden".
Inschrijven kan via http://www.onzedorpskwis.nl. Op deze site is nog veel meer informatie over Onze Dorpskwis te vinden. Vragen stellen per mail kan ook, via info@onzedorpskwis.nl.

Op de foto staan de medewerkers van Onze Dorpskwis klaar voor de start in hun nieuwe outfits . Dankzij sponsoren en ondersteuning van de gemeente Dronten is de kleding aangeschaft omdat herkenbaarheid van belang kan zijn bij het organiseren van de Dorpskwis.

Redactie BHZNet.nl / Onze Dorpskwis

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Onze Dorpskwis
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.2 °C
  • 0.0 mm
  • 19.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top