Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Adm. Financiële Advisering Kafa
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Afsluiting Harderdijk (N306)

Dinsdag 25 januari 2022
Afsluiting Harderdijk (N306)
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf maandag 7 februari tot maandag 21 februari gaan de dijkwegen naar Zeewolde (N707) en Biddinghuizen (N306) volledig afgesloten worden. Voor het verkeer betekent dat voor deze richtingen een omleiding via de N302 Ganzenweg naar de N305 Gooiseweg waar via borden de juiste richting wordt gewezen. Deze omleiding geldt ook voor het verkeer van deze locaties naar Harderwijk toe.

De huidige turborotonde bij de N302 Ganzenweg (Lelystad- Harderwijk) met de N707 Knardijk (richting Zeewolde) en de N306 Harderdijk (richting Biddinghuizen) voldoet niet meer aan de doorstroomwensen in de huidige tijd. Geregeld staan er files die oplopen tot 20 minuten.

Dit gaat de provincie oplossen door de rotonde weg te halen om een viaduct te maken waarbij de richtingen elkaar niet meer kruisen. Daarom is het nodig om de dijkwegen tijdelijk af te sluiten. Op maandag 21 februari worden de aansluitingen van en naar Zeewolde en Biddinghuizen wel weer open gesteld, maar wel anders dan in de huidige situatie.



Digitale informatieavond
Om geïnteresseerden en betrokkenen goed te informeren organiseren Strukton Civiel en Provincie Flevoland een digitale informatieavond over het project ombouw rotonde Ganzenweg-Knardijk op woensdag 26 januari 2022 om 20.00 uur. Deze avond staat in het teken van de werkzaamheden die uitgevoerd gaan worden in 2022, tijdelijke/definitief verkeerssituatie en de mogelijke hinder die hierbij komt kijken.

In verband met ieders veiligheid omtrent het COVID-19-virus kan er geen informatieavond op locatie worden verzorgd. Daarom vindt deze avond digitaal plaats door te videobellen in het programma Teams. U krijgt na aanmelding een e-mail met daarin de link naar het programma Teams en eventuele verdere informatie. U hoeft het programma Teams hiervoor niet te downloaden. De provincie vraagt u om vanaf 19:45 in te loggen zodat er om 20:00 uur direct gestart kan worden met het programma.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar ganzenweg-knardijk@flevoland.nl met daarin de volgende informatie :
- Naam
- E-mailadres

Blijf op de hoogte
Meer informatie over het project leest u op Ombouw Kruispunt flevowegen.nl, de SMS dienst van Flevowegen, aankondigingsborden buiten en via de advertenties in de lokale kranten.

Mocht u toch vragen hebben dan kunt u mailen naar: Ganzenweg-Knardijk@flevoland.nl

Provincie Flevoland


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wegwerkzaamheden
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
Adverteerder in de rubriek Flevoland
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.2 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top