Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Teakhouten meubelen PolderTEAK
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Tel. 0321-333169 Peter Evers

De Binding in Biddinghuizen krijgt 3 duo laadpalen

Donderdag 10 februari 2022
De Binding in Biddinghuizen krijgt 3 duo laadpalen
Wilfried Groot Koerkamp laadt bij De Binding als één van de eersten zijn auto op.
Foto: Klaas Eissens

BIDDINGHUIZEN - Het parkeerterrein voor MFG De Binding aan de Baan in Biddinghuizen is verrijkt met drie duo-laadpalen voor elektrische auto's. De palen zijn geschonken door Windplan Groen. Bezitters van elektrische auto's kunnen bij de palen (betaald) hun auto opladen. De inkomsten uit de laadpalen zijn extra steun voor De Binding.

De palen konden geplaatst worden dankzij de voormalige windparken Olster-Tocht en Noorderwind. Zij gingen als Olsterwind samen verder binnen Windplan Groen, maar hadden nog een doorlopend contract met Kenter, leverancier van meetdiensten. In goed overleg mocht dat contract worden 'ingeruild' voor de aanleg van de drie duo-laadpalen bij De Binding.

Wilfried Groot Koerkamp van Windpark Olsterwind, ook nauw betrokken bij De Binding: "Ik ben blij dat het is gelukt. Mooi dat er extra oplaadpunten in het dorp zijn en dat De Binding er jaarlijks nog van profiteert."

De laadpalen van Windplan Groen sluiten aan bij de duurzame ambities van De Binding, dat eerder al zonnepanelen op het dak installeerde voor de eigen energievoorziening.

Windplan Groen

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek De Binding
Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Multi Service
Adverteerder in de rubriek Windmolens
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top