Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Tel. 0321-333169 Peter Evers

Tulpenroute zoekt activiteiten langs de routes

Dinsdag 15 februari 2022
Tulpenroute zoekt activiteiten langs de routes
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De achtste editie van Tulpenroute Flevoland vindt plaats van 16 april tot en met 7 mei 2022. In deze periode verandert het buitengebied van de gemeenten Dronten, Lelystad en Zeewolde in een kleurrijke bloemenzee. Wie als ondernemer of bewoner langs de route een activiteit organiseert, wordt gevraagd deze aan te melden bij de organisatie.

"Jaarlijks bezoeken vele duizenden mensen de tulpenvelden in Flevoland. Door activiteiten langs de route aan te bieden kunnen we de bezoekers het buitengebied écht laten beleven", aldus voorzitter Herman Vermeer. "Eén van de doelen van Tulpenroute Flevoland is om mensen kennis te laten maken met de veelzijdigheid van Flevoland. We laten graag zien hoe mooi en uniek onze provincie is en dat hier van alles valt te doen en te beleven."

Wie een activiteit organiseert, wordt gevraagd deze aan te melden via deze link. Voorbeelden van activiteiten zijn exposities, open dagen, workshops, een kijkje in de stal, tulpen plukken in de pluktuin, steps verhuren of survivalactiviteiten.

Kijk voor meer informatie over de Tulpenroute op tulpenrouteflevoland.nl.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top