AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Flevolamb Flevolamb

OFW gaat rookmelders plaatsen

Donderdag 10 maart 2022
OFW gaat rookmelders plaatsen
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Woningbouwvereniging Oost Flevoland Woondiensten (OFW) is bezig met het plaatsen van rookmelders in alle woningen die de corporatie bezit. De woningen worden voorzien van één of twee melders, voor zover deze nog niet aanwezig waren.

Vanaf 1 juli aanstaande zijn rookmelders in woningen wettelijk verplicht. "Een rookmelder geeft vrij snel een geluidsignaal bij beginnende brand. Hierdoor heb je als bewoner meer tijd om veilig de woning te verlaten", aldus OFW.

Scheffer
Monteurs van de firma Scheffer Dienstverlening uit Dronten installeren de rookmelder(s) voor OFW. Ze zijn te herkennen aan de bedrijfskleding van OFW, die ze hiervoor tijdelijk dragen. Ze werken zonder afspraak en bellen dus spontaan aan, op vertoon van legitimatie. Ze kunnen langskomen van maandag tot en met zaterdag. De werkzaamheden duren 10 tot 30 minuten.

Toegang geven
OFW vraagt huurders om de monteur toegang te geven tot de woning. "Komt het niet uit? Maak dan direct met de monteur een nieuwe afspraak. Ben je niet thuis? Onze monteur laat een niet-thuiskaart achter met een terugbelverzoek", schrijft OFW.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
Adverteerder in de rubriek Brandweer
Teakhouten meubelen
PolderTEAK
Adverteerder in de rubriek OFW
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top