Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Flevolamb Flevolamb
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Tulpenactie van start: Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

Vrijdag 8 april 2022
Tulpenactie van start: Deel je geluk, vertel ’t met tulpen

BIDDINGHUIZEN - Geluk kun je delen en doorgeven. Dat is het idee achter de tulpenactie Deel je geluk, vertel 't met tulpen. Met het initiatief nodigen Dronten Geeft Je De Ruimte en Tulpenroute Flevoland inwoners uit hun geluk te delen met mede inwoners van de gemeente Dronten.

In de vorm van een kleurrijke bos tulpen, kosteloos beschikbaar gesteld én bezorgd. 'Vertel wie jou geluk brengt en wij brengen haar of hem een bos tulpen uit onze eigen polder', aldus Dronten Geeft Je De Ruimte.

Elk voorjaar staan de tulpenvelden in en rond de gemeente Dronten weer in bloei. Een geluksmoment. Zo is er meer klein en groot geluk in de gemeente Dronten. Met de actie Deel je geluk, vertel 't met tulpen krijgen inwoners de kans hun geluk te delen en door te geven.

Meedoen is eenvoudig: Laat op actie.drontengeeftjederuimte.nl weten wie jou geluk bezorgt en waarom zij of hij een prachtige bos tulpen verdient. Wordt jouw motivatie uitgekozen? Dan krijgt jouw geluksbrenger een bos tulpen bezorgd door een bloemist uit de gemeente Dronten.

Trots op kleurrijk gemeente Dronten
"Zeg nu zelf, onze uitgestrekte tulpenvelden, al die kleurige bloemen, daar genieten we toch allemaal van!", aldus Josje Waagmeester van Dronten Geeft Je De Ruimte. "Vanuit dat idee starten we de actie Deel je geluk, vertel 't met tulpen. Inwoners van de gemeente Dronten mogen ons vertellen welke andere inwoner hun gelukkig maakt. Dat kan gaan om een buurman waarmee je regelmatig even een praatje maakt of bijvoorbeeld een vriendin die er voor je was op een moeilijk moment. En alles wat daartussen zit."

Tot en met 24 april 2022 kan iedere inwoner van de gemeente Dronten zijn of haar geluksbrenger online voordragen. Dat kan door het formulier op de website in te vullen en daarbij kort te vertellen waarom je je geluk met haar of hem wilt delen. Na 24 april worden er 50 namen uit de inzendingen geselecteerd. Op 30 april worden de kleurrijke bossen tulpen kosteloos aangeboden en bezorgd.


Tulpenroute, lokaal geluk in het buitengebied
Met de actie wil Dronten Geeft Je De Ruimte de inwoners van de gemeente Dronten geluk én een glimlach bezorgen, aldus Waagmeester: "Daarnaast willen we iedereen nóg bewuster maken van de lokale schoonheid; de tulp en ons ruimtelijke, kleurrijke gemeente Dronten.

Uiteraard is de actie ook verbonden aan de jaarlijks Tulpenroute Flevoland; wandel-, fiets- en autoroutes langs de uitbundig bloeiende tulpenvelden. Dit jaar kan de route gereden worden in de periode van 16 april tot en met 7 mei."

Meer informatie is te vinden op tulpenrouteflevoland.nl. Hier zijn ook tickets voor de online autoroute te reserveren. Dronten Geeft Je De Ruimte is een initiatief van Dronten Marketing.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 14.5 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top