Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

GGD Flevoland zoekt panelleden

Zaterdag 16 april 2022
GGD Flevoland zoekt panelleden
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - GGD Flevoland zoekt nieuwe panelleden die 4 keer per jaar hun mening willen geven over onderwerpen rondom gezondheid. Onder de deelnemers worden elke ronde 4 VVV bonnen t.w.v. €20,- verloot. GGD Flevoland zoekt met name inwoners tussen de 16 en 55 jaar en mannen.

Het GGD Panel
Het GGD Panel bestaat uit een groep Flevolanders die 4 keer per jaar een korte vragenlijst wordt aangeboden over onderwerpen die met gezondheid te maken hebben. Zo krijgt GGD Flevoland inzicht in de meningen, ervaringen en behoeften van Flevolanders over deze onderwerpen. Die informatie wordt gebruikt om de gezondheid in heel Flevoland te verbeteren.

Op zoek naar mannen en jongeren
Wij zijn erg blij met onze huidige, trouwe panelleden, maar zijn altijd op zoek naar nieuwe leden. Op dit moment zitten er in het panel relatief veel vrouwen van 55 jaar en ouder. GGD Flevoland roept daarom jongeren tussen de 16 en 25 jaar, volwassenen tussen 25 en 55 jaar en mannen op om zich aan te melden voor het panel om zo een representatief beeld te krijgen van Flevoland.

De resultaten
De resultaten van de onderzoeken worden in een infographic samengevat en gedeeld met de panelleden. Die infographics staan ook op onze websites.

Aanmelden & privacy
Aanmelden kan via het aanmeldformulier op de website van de GGD. Afmelden kan op elk moment en zonder reden. GGD Flevoland gaat vertrouwelijk met de gegevens van de panelleden om. Uitkomsten worden alleen op groepsniveau gepresenteerd en zijn niet herleidbaar tot een individu. Meer informatie staat in ons privacy beleid.

Bron: GGD Flevoland

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Gezondheidszorg
Adm. Financiële Advisering
Kafa
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 17.2 °C
  • 0.0 mm
  • 14.2 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top