Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

OFW trots op resultaten 2021

Vrijdag 24 juni 2022
OFW trots op resultaten 2021
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Bijna 300 huishoudens aan een nieuwe woning geholpen, 24 nieuwe woningen opgeleverd, 88 woningen in aanbouw, 40 bestaande woningen gasloos gemaakt, bijna 1.000 woningen geschilderd, 500 woningen voorzien van brandmelders en een 7,6 voor haar dienstverlening. Dat zijn enkele resultaten van Oost Flevoland Woondiensten (OFW) in 2021.

"Door corona opnieuw een bijzonder jaar, maar waarin we gelukkig veel hebben bereikt", schrijft de wooncorporatie in een persbericht. Het jaarverslag over 2021 is eerder deze week uitgekomen en is te vinden op ofw.nl.

OFW-directeur bestuurder Noek Pouw: "Het jaar leek heel mooi te beginnen met op 6 januari 2021 de eerste coronavaccinatie in Nederland. We hadden toen niet gedacht dat we nog een heel jaar met de pandemie zouden zitten. Bij OFW zat op enig moment tot 20% van het personeel thuis vanwege corona. Desondanks kon het meeste van ons werk met extra inzet, creativiteit én doorzettingsvermogen doorgaan en hebben we in 2021 een heel aantal prachtige resultaten bereikt. Partners en medewerkers enorm bedankt hiervoor!"

Als belangrijke resultaten over het jaar, noemt OFW onder andere:
- OFW verwacht in 2022 voor het eerst sinds lange tijd een netto toename van haar woningvoorraad;
- in 2021 waren er geen huisuitzettingen waren door betalingsproblemen;
- door corona was een achterstand ontstaan in reparatiemeldingen. Door een extra inzet van eigen en externe medewerkers, is die achterstand in 2021 grotendeels weggewerkt;
- sinds eind 2019 hebben de OFW-woningen gemiddeld energielabel A en daarmee loopt OFW voor op de landelijke doelstelling (energielabel B in 2021)

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
Adm. Financiële Advisering
Kafa
Adverteerder in de rubriek OFW
Bouwbedrijf HEDI
Bouwbedrijf HEDI
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top