Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

St Jansdal zoekt nieuwe leden cliëntenraad

Donderdag 29 september 2022
St Jansdal zoekt nieuwe leden cliëntenraad
Tjerk Rintjema, ambtelijk secretaris cliëntenraad Ziekenhuis St Jansdal
Foto: Ziekenhuis St Jansdal - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Ziekenhuis St Jansdal is op zoek naar mensen die toe willen treden tot de cliëntenraad van het ziekenhuis. Hiervoor worden mensen gezocht uit het verzorgingsgebied van het ziekenhuis (Flevoland en de Noordwest Veluwe).

"De cliëntenraad van ziekenhuis St Jansdal bestaat uit enthousiaste en gemotiveerde leden die geen directe binding, maar wel affiniteit met het ziekenhuis of de gezondheidszorg in het algemeen hebben", schrijft St Jansdal in een persbericht. "Alle leden wonen in het verzorgingsgebied van het ziekenhuis en voelen zich daardoor betrokken bij de kwaliteit van zorg in het ziekenhuis". De cliëntenraad behartigt de belangen van alle patiënten die gebruik maken van de zorg die het St Jansdal biedt.

Adviesorgaan
Vanuit de gemeenschappelijke belangen van de cliënt geeft de cliëntenraad adviezen aan de raad van bestuur van het ziekenhuis. Diverse onderwerpen zoals persoonsgerichte zorg, kwaliteit van zorg, gastvrijheid, veiligheid, digitalisering in de zorg, voorlichting en bezoektijden komen aan bod. St Jansdal: "De cliëntenraad toetst het ziekenhuisbeleid en stuurt waar nodig in een richting die aan gerechtvaardigde wensen en behoeften van cliënten tegemoetkomt. Zo kunnen de leden invloed uitoefenen op de kwaliteit van de gezondheidszorg in onze regio". De cliëntenraad komt maandelijks bij elkaar om onderwerpen te bespreken die voor de patiënten van belang zijn. Een keer in de twee maanden heeft de cliëntenraad overleg met de raad van bestuur.

Interesse
Leden van de cliëntenraad geven aan dat het lidmaatschap een leerzame ervaring is en bijdraagt aan hun persoonlijke ontwikkeling. Woont u in het verzorgingsgebied van St Jansdal en heeft u interesse? Ga dan voor meer informatie naar https://www.stjansdal.nl/vacatureclientenraad. Gesprekken vinden plaats tussen 17 en 21 oktober.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ziekenhuis St Jansdal
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 1.9 °C
  • 0.0 mm
  • 5.9 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top