Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken

Kerstzangavond Zon en Zegen

Maandag 28 november 2022
Kerstzangavond Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Met de woorden Komt allen tezamen! van het overbekende kerstlied nodigt Christelijk gemengd koor Zon en Zegen iedereen van harte uit om op 18 december mee te zingen met en te luisteren naar vertrouwde kerstliederen. "We gaan samen zingend onderweg naar Kerst."

"De Kerstzangavond van Zon en Zegen is al jarenlang een begrip in Biddinghuizen en daarbuiten. In de tijd van Advent, de belofte van het terugkerende licht, is het fijn, de aloude kerstliederen te zingen, zodat op 18 december – als we samen komen, de wereld even mooier wordt." aldus het koor.

Het koor wordt deze avond begeleid door Ronald IJmker (piano / orgel) en Willeke van den Bosch (fluit). Tevens zal Thamar Kramer een aantal liederen zingen. De avond staat onder leiding van dirigent Jaap Kramer.

Adres: Kerkcentrum De Voorhof, Akkerhof 3 te Biddinghuizen
Aanvang: 19.30 uur
Toegang gratis (er zal een collecte worden gehouden, om de kosten te verminderen).

"Wij verheugen ons op 18 december," laat het koor weten. "Wij hebben, samen met de mensen, die dan aanwezig zijn in De Voorhof, uitzicht op een warme en traditionele kerstbeleving."

Meer over het koor op www.zonenzegen.nl. Hier kunt u, kun jij je ook aanmelden om projectlid te worden van het koor en mee te zingen op 18 maart met het Oratorium Schepping.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top