Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Ontdek de bouw van windmolens tijdens open dag van Pure Energie

Zondag 8 januari 2023
Ontdek de bouw van windmolens tijdens open dag van Pure Energie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 20 januari organiseert energiebedrijf Pure Energie twee rondleidingen over de bouwplaatsen van de windparken Hoge Vaart Zuid, Hondtocht Zuid, Oldebroekertocht en Flevo Ventum. Deze windparken, onderdeel van Windplan Groen, worden gebouwd in het buitengebied van de gemeente Dronten.

Bezoekers kunnen onderdelen van de windmolens zoals mastdelen en wieken van dichtbij bekijken. Aanmelden voor de rondleidingen kan via https://www.windparkhogevaart.nl en is verplicht, aangezien het aantal beschikbare plekken beperkt is. De eerste rondleiding begint om 9.00 uur en de tweede om 13.30 uur.

Eerste rondleiding
Deelnemers aan de eerste rondleiding worden verzocht om uiterlijk om 9.00 uur aanwezig te zijn bij JandLis Meat aan de Hondweg 16 in Dronten. Na een korte introductie stappen zij in de bus die hen na een korte rit naar de bouwplaats brengt. Daar krijgen zij tot 10.30 uur toelichting over de bouw van de windmolens en is er ruimte voor vragen. Om 10.45 uur brengt de bus de deelnemers weer terug naar JandLis Meat, waar koffie, thee en verdere gesprekken mogelijk zijn.

De tweede rondleiding verloopt op vergelijkbare wijze, met aanwezigheid om 13.30 uur bij JandLis Meat, toelichting van 14.00 tot 15.00 uur op de bouwplaats en terugkeer naar JandLis Meat om 15.15 uur.

Pure Energie verzoekt bezoekers van de open dag, indien mogelijk, op de fiets te komen. "De parkeerruimte is beperkt en de fiets is beter voor het milieu dan de auto", aldus de organisatie. Vragen kunnen gesteld worden aan omgevingsmanager Matthijs Oppenhuizen via info@windparkhogevaart.nl of 06 – 57870755.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
Sybit | Software op Maat
Sybit | Software op Maat
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top