Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Flevolamb Flevolamb
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Webinar voor Flevolandse ondernemers over netcongestie

Donderdag 12 januari 2023
Webinar voor Flevolandse ondernemers over netcongestie
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op 24 januari wordt er een webinar gehouden met de titel "Wat betekent netcongestie voor jou?" georganiseerd door VNO-NCW-midden, MKB-Nederland en Liander. Tijdens het webinar zullen de sprekers in gesprek gaan over de transportschaarste van het elektriciteitsnet en de korte en langere termijn oplossingen daarvoor.

Het programma van het webinar bestaat uit een welkomstwoord van VNO-NCW en MKB-Nederland, een toelichting van Liander over netcongestie en plannen om dat op te lossen, een praktijkcasus van een ondernemer met netcongestie en mogelijke oplossingen, een toelichting van Liander over mogelijke acties die bedrijven kunnen ondernemen, en ruimte voor vragen.

Doelgroep
Bedrijven die gaan elektrificeren, verplaatsen of uitbreiden, MKB-bedrijven en grotere bedrijven die vallen onder de energiebesparingsplicht en bedrijven in het Liander werkgebied zijn de doelgroep van het webinar. Het webinar is specifiek gericht op bedrijven in Gelderland, Friesland, Flevoland, Noord- en Zuid-Holland. Voor specifieke regionale situaties wordt verwezen naar regionale webinars.

Aanmelden en specifieke vragen
Bedrijven die specifieke vragen hebben die zij aan bod willen laten komen, kunnen deze voor een goede voorbereiding uiterlijk 11 januari sturen naar secretariaatFYSIEK@vnoncw-mkb.nl. Aanmelden voor het webinar kan via deze link, enkele dagen voor het webinar ontvangt de deelnemer een deelnamelink.

Redactie BHZNet.nl

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Bedrijven
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Adverteerder in de rubriek Energie
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Adverteerder in de rubriek Flevoland
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top