Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb

Tulpenroute Flevoland start op 15 april

Dinsdag 7 maart 2023
Tulpenroute Flevoland start op 15 april
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 15 april kunnen liefhebbers van tulpen weer genieten van de Tulpenroute Flevoland. Dit jaar zijn er drie autoroutes en drie fietsroutes uitgezet door Oostelijk en Zuidelijk Flevoland. Onderweg kunnen bezoekers het unieke buitengebied van de provincie ontdekken en kennismaken met lokale ondernemers.

De Tulpenroute Flevoland is een jaarlijks evenement dat al voor de negende keer wordt georganiseerd. Het doel is om mensen te laten zien hoe mooi Flevoland is in het voorjaar, als de tulpenvelden in bloei staan.

De autoroutes gaan door de gemeentes Dronten, Lelystad en Zeewolde. Ze variëren in lengte van 70 tot 100 kilometer. Er loopt een route ten oosten van Dronten en Swifterbant; eentje door gemeente Zeewolde en een route door Biddinghuizen, Dronten en Lelystad. Tijdens de rit kunnen bezoekers luisteren naar een audiotour op de Tulpenroute Flevoland App, die interessante informatie geeft over de omgeving, de geschiedenis, de natuur en de ondernemers langs de route.

Fietsroutes
Dit jaar zijn er in Oostelijk en Zuidelijk Flevoland drie uitgezette fietsroute. Vlak voor de opening van Tulpenroute Flevoland zijn de routes te downloaden op de website van het evenement. Deze routes zijn vrij toegankelijk en zijn met bordjes bewegwijzerd.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Kapsalon Beautiful Change
Kapsalon Beautiful Change
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.4 °C
  • 0.2 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top