Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Adm. Financiële Advisering Kafa
Flevolamb Flevolamb
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Ziekenhuis St Jansdal rond met alle zorgverzekeraars voor 2023

Zaterdag 11 maart 2023
Ziekenhuis St Jansdal rond met alle zorgverzekeraars voor 2023
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Ziekenhuis St Jansdal heeft voor het jaar 2023 met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, inclusief de budgetpolissen. Hierdoor zijn patiënten van St Jansdal verzekerd van vergoeding van de zorg door hun verzekeraar.

De onderhandelingen met de zorgverzekeraars hebben dit jaar langer geduurd dan normaal vanwege de vele onzekerheden, maar het is het ziekenhuis gelukt om met alle verzekeraars tot overeenstemming te komen.

Goede zorg
Martine Hoekstra, manager Financiën en Inkoop: "De onderhandelingen met zorgverzekeraars hebben dit jaar extreem lang geduurd. Dit kwam onder andere door alle onzekerheden rondom landelijke prijsstijgingen. Daarnaast speelt de druk vanuit het integraal zorgakkoord om minder zorg te gaan leveren. We zijn blij voor onze patiënten dat we uiteindelijk afspraken hebben kunnen maken met alle zorgverzekeraars"

Volgens het ziekenhuis zijn contracten met zorgverzekeraars belangrijk om goede zorg te kunnen blijven leveren en voor de financiële afwikkeling. Dankzij de contracten kan het ziekenhuis de rekeningen rechtstreeks bij de verzekeraar declareren en hoeven patiënten zich geen zorgen te maken over de vergoeding van een behandeling. Wel dienen zij rekening te houden met het wettelijke eigen risico.

Verrassingen voorkomen
Het St Jansdal adviseert patiënten vooraf bij hun eigen verzekeraar te informeren over behandelingen die buiten het basispakket vallen om verrassingen te voorkomen. Meer informatie over de zorgcontracten voor 2023 is te vinden op de website van het ziekenhuis: https://www.stjansdal.nl/zorgcontracten2023.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Ziekenhuis St Jansdal
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.4 °C
  • 5.8 mm
  • 10.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top