Adm. Financiële Advisering Kafa
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Zonnebloemloten voor mooie momenten, écht dichtbij

Maandag 3 april 2023
Zonnebloemloten voor mooie momenten, écht dichtbij
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op dinsdag 4 april start de lotenverkoop van de jaarlijkse Zonnebloemloterij. Met de opbrengst bekostigt Nationale Vereniging de Zonnebloem haar uitstapjes en activiteiten voor mensen (18+) met een lichamelijke beperking. Hiermee doorbreekt de Zonnebloem het sociaal isolement van deze kwetsbare groep mensen.

Vanaf deze week gaan Zonnebloemvrijwilligers met de loten langs de deuren. Ook de Zonnebloemafdeling Biddinghuizen zal tussen 4 april en 1 juli mogelijk bij u aanbellen met de lotenboekjes. Door mee te spelen steunt u het lokale Zonnebloemwerk: van elk verkocht lot van 3 euro komt vijfenzeventig procent direct terecht bij de plaatselijke Zonnebloemafdeling. Hiervan worden vele activiteiten en uitstapjes mogelijk gemaakt. Het overige deel komt ten goede aan de landelijke projecten van de Zonnebloem, waaronder de Zonnebloemauto's en -fietsen en de organisatie van de loterij.

Vergrote winkans
Mensen die meespelen met deze 54ste editie van de loterij maken kans op mooie prijzen: het prijzenpakket is met ruim 24.000 prijzen verviervoudigd ten opzichte van andere jaren. Er zijn onder andere geldprijzen tot 15.000 euro te winnen, e-bikes, Ipads, dagjes uit, vakanties in eigen land, airfryers en cadeaubonnen van diverse winkelketens. De trekking is op 9 oktober a.s. Mensen die hun loten online registreren ontvangen automatisch bericht over de uitslag.

Online meespelen
Mensen die de Zonnebloem graag willen steunen, maar de vrijwilligers met hun loten aan de deur hebben gemist, kunnen ook online loten aanschaffen via zonnebloem.nl/loterij.

Nationale Vereniging de Zonnebloem
De Zonnebloem verrijkt de levens van ruim 90.000 mensen met een lichamelijke beperking. Al meer dan zeventig jaar maakt de vereniging bezoeken aan huis, dagjes uit en aangepaste vakanties mogelijk. Ruim 30.000 vrijwilligers zijn actief in vrijwel elke wijk, dorp en stad in Nederland. De vereniging streeft naar een samenleving, waaraan mensen met een lichamelijke beperking zorgeloos en vanzelfsprekend kunnen deelnemen. De Zonnebloem zegt niet voor niets: 'Er kan zoveel meer dan je denkt'.

De Zonnebloem, afdeling Biddinghuizen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zonnebloem
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 4.9 °C
  • 0.0 mm
  • 11.6 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top