Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Adm. Financiële Advisering Kafa

Bouw Winplan Groen vordert

Maandag 24 juli 2023
Bouw Winplan Groen vordert
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Op diverse windparken binnen Windplan Groen wordt volop gewerkt. Terwijl het ene park is opgeleverd en inmiddels elektriciteit produceert, komt op andere plaatsen de bouw nu letterlijk van de grond. De bouw van de windmolens langs de Hoge Vaart schiet op.

Gekeken vanaf de kern Biddinghuizen zijn de eerste vijf windmolens van Windpark Flevo Ventum al enige tijd geleden gebouwd. Inmiddels zijn ten noorden daarvan ook de eerste vijf windmolens van Windpark Hoge Vaart Zuid gebouwd. Er worden nu nog vijf windmolens van dit windpark gebouwd.

Bij Windpark Oldebroekertocht is de eerste windmolen inmiddels gebouwd, is een tweede in aanbouw en begint binnenkort de bouw van de derde windmolen.

Bij Windpark Hondtocht Zuid zijn alle funderingen van de oude windmolens inmiddels verwijderd. Op een later moment worden nog wel enkele oude kraanopstelplaatsen bij Hondtocht Zuid en Oldebroekertocht weggehaald.

Op dit moment is de planning dat de bouw van de vijf nieuwe windmolens van Hondtocht Zuid begint nadat de vijf van Oldebroekertocht zijn gebouwd.

In najaar informatie over financiële participatie
Regelmatig krijgen we vragen over de (financiële) participatie. Er wordt hard gewerkt aan die regeling. Binnenkort volgt meer informatie over de regeling en over informatie-avonden die in het najaar worden gehouden. Nieuws over de financiële participatie en over de informatie-avonden vindt u binnenkort op www.windplangroen.nl/participatie.

Windplan Groen


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Windmolens
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 23.7 °C
  • 0.0 mm
  • 19.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top