Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Adm. Financiële Advisering Kafa
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Flevolamb Flevolamb

OFW zet trouwe huurders in het zonnetje

Dinsdag 25 juli 2023
OFW zet trouwe huurders in het zonnetje
Foto: Oost Flevoland Woondiensten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - "Goed huurderschap, dat mag wel eens beloond worden!". Daarom nodigde Oost Flevoland Woondiensten (OFW) 25 trouwe huurders uit voor een gezellige avond. Donderdag 20 juli werden zij in het zonnetje gezet, werd waardering naar hen uitgesproken en ontvingen zij als bedankje een huis- en tuinbon.

Noek Pouw, directeur bestuurder OFW: "Vaak spreken wij huurders als er iets mis is of een huurder die extra aandacht nodig heeft, bijvoorbeeld vanwege betaalproblemen of (tuin)overlast. Maar de huurders die al jaren 'gewoon goed' huren horen of zien wij bijna niet. Ook van hen horen wij graag wat zij belangrijk vinden in het huren van OFW. Zij weten het beste wat ze nodig hebben om thuis te zijn in hun woning en in hun buurt."

Een trouwe huurder is
Via een a-selecte steekproef trok OFW 25 huurders uit haar huurdersbestand. Om als trouwe huurder aangemerkt te worden, moet de huurder minimaal 5 jaar huren, geen betaalachterstand hebben en netjes zijn voor de woning en buur(t). De aanwezige huurders waren verrast dat ze uitnodigd werden: "Maar vertel eens, waarom zijn wij eigenlijk uitgenodigd? Ik doe toch niets bijzonders?", aldus een aantal huurders. Deze bescheidenheid is de reden om deze huurders ook eens in het 'zonnetje' te zetten en te horen wat hun wensen en dromen zijn. "We zijn heel blij met huurders die goed zorgen voor hun woning en woonomgeving en zo een fijne plek weten te maken van hun woning en buurt. En, dat mag beloond worden!"

Nog meer huurders in het zonnetje
Het komende jaar zet OFW nog eens drie keer 25 huuders in het zonnetje. In het najaar wordt hiervoor een volgende bijeenkomst georganiseerd.

Oost Flevoland Woondiensten


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Wonen
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
Adverteerder in de rubriek OFW
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • -1.8 °C
  • 0.0 mm
  • 6.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top