Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Inschrijving Flyboard-workshop tijdens havenfestival vol

Zondag 24 september 2023
Inschrijving Flyboard-workshop tijdens havenfestival vol
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De voorbereidingen voor de viering van het 60-jarig bestaan van Biddinghuizen zijn in volle gang. Het Boulevard Festival, dat op zaterdag 30 september zal plaatsvinden, belooft een dag vol festiviteiten en activiteiten te worden. Een van de hoogtepunten, de workshop Flyboarden, heeft al zoveel belangstelling gekregen dat de inschrijving ervoor is gesloten.

De organisatie meldt dat het maximale aantal deelnemers voor de flyboard-workshop is bereikt. Om teleurstelling te voorkomen, is besloten de inschrijving vroegtijdig te sluiten. Maar niet getreurd, er zijn nog vele andere activiteiten gepland voor deze feestelijke dag.

Zo kunnen bezoekers een windmolenwiek beklimmen, de unieke ervaring van de Aquabubbel op het water beleven, ponyrijden, zich laten schminken en deelnemen aan een kleurplaatwedstrijd. Bovendien zullen diverse foodtrucks aanwezig zijn voor de culinaire liefhebbers. Daarnaast zal het korenfestival voor muzikale gezelligheid zorgen.

Speciaal voor de bewoners van wooncomplex de Tas is er een mogelijkheid om gezamenlijk naar het festival te gaan. Er is een intekenlijst beschikbaar, waarop bewoners zich tot en met 27 september kunnen aanmelden. Hiervoor zullen scouts van de plaatselijke scoutinggroep assistentie verlenen.Het volledige programma-overzicht is te vinden in het nieuwsbericht van 18 september 2023 en in de jubileumuitgave van Biddinghuizen Actueel.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Biddinghuizen 60 jaar
Flevolamb
Flevolamb
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 3.8 °C
  • 1.0 mm
  • 5.7 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top