Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Flevolamb Flevolamb
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI

Vanaf 10 december verandert de busdienstregeling

Maandag 4 december 2023
Vanaf 10 december verandert de busdienstregeling
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 10 december vinden er wijzigingen plaats in het busvervoer van Flevoland. Het openbaar vervoer zal voortaan (behalve in Almere) opereren onder de naam RRReis, met EBS als de nieuwe vervoerder voor de komende 13 jaar.

Dienstregeling en nieuwe lijnen
De dienstregeling wordt uitgebreid met vijf snelreislijnen, en er zijn significante veranderingen in vertrektijden en aansluitingen. Lijn 147, die Dronten, Harderwijk en Barneveld verbindt, zal voortaan uit Harderwijk worden verlengd naar Barneveld, ter vervanging van lijn 205. Twee ochtendritten in Dronten gaan door als lijn 646 naar de Aeres Hogeschool. Lijn 143 verbindt Dronten met Lelystad via Swifterbant.

Aanpassingen voor reizigers
Reizigers dienen rekening te houden met gewijzigde vertrektijden. Zo vertrekt de bus naar Harderwijk voortaan om 34 minuten over het uur in plaats van 18. De overstaptijd in Harderhaven voor de bus naar Lelystad wijzigt eveneens. Reizigers kunnen overwegen via Dronten te reizen voor de heringevoerde buslijn naar Lelystad. Echter, de bus naar Dronten heeft ook een nieuwe vertrektijd, wat impact heeft op aansluitingen met de trein. Voor sommige reizigers zal hierdoor de totale reistijd toenemen.

Bestaande abonnementen blijven geldig maar worden vervangen door nieuwe. De implementatie van het RRReis-logo bij haltes en de inwerkperiode voor buschauffeurs zijn onderdeel van deze transitie.

Redactie BHZNet.nl


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Openbaar Vervoer
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 20.7 °C
  • 1.2 mm
  • 19.4 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top