Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl

Lenie Christiaanse benoemd tot erelid van Zon en Zegen

Woensdag 21 februari 2024
Lenie Christiaanse benoemd tot erelid van Zon en Zegen
op de foto v.l.n.r. Cor Meijer, Lenie Christiaanse en Els Tuinman
Foto: Zon en Zegen

BIDDINGHUIZEN - Tijdens de jaarvergadering van het koor Zon en Zegen is Lenie Christiaanse benoemd tot erelid van de vereniging. Cor Meijer ontving een aandenken vanwege vijftig jaar lidmaatschap en Els Tuinman nam afscheid als secretaris.

De jaarvergadering kende de gebruikelijke agendapunten zoals financiën en begroting. Ook het huldigen van jubilarissen is een vast agendapunt. Dit jaar viel de eer te beurt aan Cor Meijer, al vijftig jaar lid van het koor "Iemand waar je altijd een beroep op kunt doen," werd onder meer genoemd over Cor.

Els Tuinman nam afscheid als secretaris van het koor. Ook voor haar waren er goede woorden en een mooie bos bloemen als dank voor haar inzet.

Lenie benoemd tot erelid
Het bestuur van het koor stelde aan de aanwezige leden voor om Lenie Christiaanse te benoemen tot erelid van de vereniging. Hier werd door een warm applaus mee ingestemd. Lenie was zeer verrast, zij had dit niet verwacht. In de afgelopen vele jaren is zij secretaris, voorzitter en penningmeester geweest. En daarnaast heeft zij ook jarenlang in de boekenmarktcommissie gezeten.

Voorzitter Tineke Stuifzand noemde onder meer: "We hebben bewondering voor hoe jij je staande hebt gehouden in tijden van crisis en zorg. Altijd met het beste voor het koor voor ogen. En altijd doorgaan zodat het koor door kon gaan. Veel mooie en goede herinneringen zijn er voor jou ongetwijfeld ook aan je inzet voor het koor. Mooie concerten en uitvoeringen zijn onder jouw vleugels georganiseerd. Een vrijwilliger waar je altijd op kunt bouwen." Lenie ontving een oorkonde als blijvend aandenken en uiteraard ook een bos bloemen.

Zon en Zegen 60 jaar
Op 9 november 2024 viert het koor Zon en Zegen het zestigjarig jubileum met een groots concert in de Grote Kerk in Elburg. Het eerstvolgende optreden is de Passiezangavond op zondag 24 maart a.s. Het koor zal dan de passiecantate Lam Gods ten uitvoer brengen. Deze avond begint om 19:00 uur en is in Kerkcentrum De Voorhof Biddinghuizen.

Meer informatie over Zon en Zegen: https://www.zonenzegen.nl


op de foto v.l.n.r. Cor Meijer, Lenie Christiaanse en Els Tuinman


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Zon en Zegen
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 22.9 °C
  • 0.0 mm
  • 22.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Tourmanager 2024
BHZNet Tourmanager 2024 BHZNet Tourmanager
BHZNet Vueltamanager
BHZNet Vueltamanager BHZNet Vueltamanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top