Hoogeveen Dak & Zinkwerken Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer

Tickets voor Autoroutes Tulpenroute binnenkort beschikbaar

Vrijdag 29 maart 2024
Tickets voor Autoroutes Tulpenroute binnenkort beschikbaar
Foto: Redactie BHZNet.nl

BIDDINGHUIZEN - De langverwachte Tulpenroute Flevoland gaat op zaterdag 13 april weer van start, en dit jaar viert het evenement zijn tiende editie. Met drie prachtige autoroutes die door de provincie zijn uitgezet, belooft het een kleurrijk en boeiend avontuur te worden voor alle bezoekers. De routes bieden niet alleen een adembenemend uitzicht op de kleurrijke bloemenzeeën, maar ook een scala aan activiteiten bij lokale ondernemers om te verkennen en van te genieten.

Om deel te nemen aan de autoroutes, maken deelnemers gebruik van de Tulpenroute Flevoland App, die hen tijdens de rit navigeert en onderweg voorziet van interessante feiten over de tulpen en de omgeving via een audiotour.

Ticketverkoop en route
Op dinsdag 2 april gaat de ticketshop open op de website van Tulpenroute Flevoland. Voor een toegangsprijs van €5,00 kunnen deelnemers hun ticket aanschaffen. Bij het reserveren selecteren ze hun gewenste route, datum en starttijd, evenals een beginlocatie. Op de gereserveerde dag kunnen de tickets geactiveerd worden via de Tulpenroute Flevoland App, waarna de route vanaf de gekozen startlocatie kan worden gestart.

Veiligheid
Bij de startlocatie ontvangen deelnemers een deelnamesticker, die duidelijk zichtbaar op het dashboard of autoraam moet worden geplakt. Deze sticker dient als goedkeuring om deel te nemen aan de rit over de bestemmingswegen.

Om een soepele ervaring te garanderen en drukte op diverse locaties langs de routes te vermijden, worden tijdsloten in de app gebruikt. Op deze manier wordt de veiligheid van alle deelnemers en betrokkenen op en langs de routes gewaarborgd.

Alternatieve Opties
Voor degenen die liever de fiets pakken, zijn er ook vier fietsroutes beschikbaar rond Dronten, Swifterbant, Lelystad en Zeewolde. Voor deze routes is geen ticket vereist, en ze kunnen vlak voor aanvang van de Tulpenrouteperiode worden gedownload vanaf de officiële website.

Tulpen Kunst Route
Ter ere van de tiende verjaardag van Tulpenroute Flevoland wordt dit jaar in het centrum van Dronten een vierde route georganiseerd: de Tulpen Kunst Route. Lokale kunstenaars zullen hun fleurige kunstwerken tentoonstellen in de etalages van plaatselijke ondernemers.

Meer informatie
Voor meer informatie over de routes, activiteiten en algemene informatie over Tulpenroute Flevoland, kunnen geïnteresseerden terecht op de vernieuwde website van het evenement. Voor de laatste updates en nieuws, volg Tulpenroute Flevoland op Instagram en Facebook.

Over Tulpenroute Flevoland
Tulpenroute Flevoland is een jaarlijks terugkerend evenement dat de kleurrijke pracht van de tulpenvelden in de provincie Flevoland viert. Al tien jaar lang verwelkomt het evenement bezoekers van over de hele wereld om te genieten van de bloemenpracht en lokale gastvrijheid.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Tulpenroute
Installatietechniek Schaap
Installatietechniek Schaap
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.9 °C
  • 3.2 mm
  • 12.3 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top