Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change

Bioscoopsfeer bij concert Maris Sonores

Woensdag 24 april 2024
Bioscoopsfeer bij concert Maris Sonores
Foto: Klaas Spoelstra

BIDDINGHUIZEN - Binnenkomen over een rode loper, afgezet door rood touw, dat was de entree van het concert van Maris Sonores afgelopen zaterdag. Binnen werden mensen die een VIP-kaart hadden gekocht begeleid naar hun plek en voorzien van een drankje en gebakje. In spanning werd afgewacht wat Maris Sonores zou brengen.

De belofte uit de aankondigingen werd waargemaakt. Voor de pauze werden de poplegendes Tina Turner, Phill Collins en Tom Jones geëerd met mooie stukken. Ook deed het startersorkest SMS een flinke duit in het zakje. Met Multicolor van Son Mieux werd het muziekthema doorgezet en met Pirates of the Carribean vooruit geblikt naar het tweede helft van het concert. Toen eerde Maris Sonores nog een andere legende; Max Verstappen. Met de F1 Theme werd er naar de pauze geracet. 'Dat popmuziek zo kan klinken had ik niet verwacht en dat in Biddinghuizen' klonk het in de pauze.

Getrakteerd op een zakje popcorn en de zaal rood gekleurd ademde de Voorhof na de pauze de gezellige sfeer van een bioscoop. Uiteraard mag op een concert van de fanfare een mooie mars niet ontbreken en dat was deze keer de Concert March uit de film 1941. Het filmthema werd doorgezet met muziek uit Schindler's list, Moments for Morricone en My heart will go on. Als afsluiter van deze mooie avond vulden de prachtige klanken uit The Lion King en wordt tevens de legende Elton John geerd.

'Een prachtig concert' vertelde een bezoeker na afloop. Ook het orkest kijkt terug op een geslaagde avond. 'Eigenlijk alle leden van het orkest hebben hun best gedaan om het publiek te vermaken op een mooie avond. Niet alleen qua muziek maar ook met de aankleding. We mogen trots zijn op deze groep mensen' laat de voorzitter weten. 'Ook zijn we dankbaar voor alle mensen dien ons geholpen hebben'.

Maris Sonores ook zien? Dat kan op zaterdag 27 bij het vlaghijsen op Koningsdag in Biddinghuizen, de Dodenherdinking op 4 mei samen met Harmonie Eendracht of op het afstudeerconcert van Remy Holierhoek op 24 mei in Nirvana.nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Maris Sonores
AH Jan Schuurhuis
AH Jan Schuurhuis
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 16.6 °C
  • 0.0 mm
  • 20.2 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet EK2024 Voetbalpoule BHZNet EK2024 Voetbalpoule
BHZNet Giromanager
BHZNet Giromanager BHZNet Giromanager
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top