Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Nieuws uit de rubriek Brandstichting Vrachtwagens


Nieuws uit de rubriek Brandstichting Vrachtwagens

Vrachtauto's weer veilig

05-02-2004 Vrachtauto's mogen vanaf volgende week niet meer in Biddinghuizen parkeren. Het verbod geldt op werkdagen van 18.00-8.00 uur en in het weekeinde.


Parkeerverbod voor vrachtwagens

02-02-2004 Deze week zal de bebording worden geplaatst die het parkeren van vrachtwagens in Biddinghuizen verder aan banden moet leggen.


Parkeerplaats vrachtwagens duurt lang

Parkeerplaats vrachtwagens duurt lang

31-12-2003 Het wordt hoog tijd dat de gemeente Dronten haar belofte nakomt om een beveiligde en verlichte parkeerplaats voor vrachtwagens aan te leggen in Biddinghuizen.


Parkeerplaatsen voor vrachtwagens

10-10-2003 Het college van b en w zal een plaats in Biddinghuizen aanwijzen als parkeerplaats voor vrachtwagens.


Nieuwe overlast vrachtwagens

19-09-2003 Veel vrachtwagenchauffeurs parkeren hun vrachtwagens (vooral na de vrachtwagenbranden van de afgelopen tijd) uit veiligheidsoverwegingen zo dicht mogelijk bij bedrijven.


Eerste pyromaanslachtoffer vraagt om burgerwacht

Eerste pyromaanslachtoffer vraagt om burgerwacht

13-08-2003 In Biddinghuizen zou een burgerwacht moeten lopen om de pyromaan in de kraag te vatten. Dat vindt Biddinghuizer Peter van der Linde, die zelf in mei het 1e slachtoffer was.


Vrachtauto's volledig verwoest

Vrachtauto's volledig verwoest

12-08-2003 De vijf vrachtauto's die vannacht het doelwit waren van brandstichting, zijn grotendeels tot volledig verwoest.


ANP besteedt aandacht aan pyromaan

12-08-2003 Naast de regionale pers wordt er nu ook op de landelijke pers aandacht besteed aan de vele branden in Biddinghuizen.


Politie spreekt ook van pyromaan

Politie spreekt ook van pyromaan

12-08-2003 Ook de Politie Flevoland spreekt van een pyromaan / brandstichter, nadat afgelopen nacht voor de vijfde keer vrachtwagens in brand werden gestoken. Deze keer gingen 5 vrachtauto's en een bestelbus in vlammen op.


Weer vrachtautobranden

12-08-2003 Vannacht is Biddinghuizen weer opgeschrikt door vrachtautobranden. Nadat in de afgelopen weken al meerder vrachtauto's en papiercontainers in brand hebben gestaan werd vannacht rond 02.00 uur melding gedaan van een brand aan de Noorderbaan.


BAS dupe van brandstichters

BAS dupe van brandstichters

04-08-2003 Biddinghuizen wordt nog steeds geplaagd door brandstichters. Nadat er in het dorp al diverse auto's en een aanhanger in brand waren gestoken is ook de plaatselijke voetbalclub BAS steeds vaker de klos.


Brandstichting bij BAS Terrein

Brandstichting bij BAS Terrein

29-07-2003 De oud-papier container bij BAS Voetbal aan de Sportlaan is de afgelopen nacht het doelwit geweest van brandstichting.


Vierde brandstichting vrachtauto

22-07-2003 De brandweer heeft maandagnacht moeten uitrukken naar de Noorderbaan. Daar was een aanhanger van een vrachtwagen in brand gestoken.


Weer vrachtwagen uitgebrand

Weer vrachtwagen uitgebrand

18-07-2003 In de nacht van maandag op dinsdag is er weer een vrachtwagen in de brand "gevlogen" . Het was dezelfde type vrachtwagen op de zelfde plaats als 3 weken geleden.


Plan vrachtwagens wel behandeld

27-06-2003 Het plan om te komen tot een parkeerplaats voor vrachtwagens, waar Albert Stoker eerder deze week via Omroep Flevoland naar refereerde, is behandeld bij de gemeente.


Brandstichting vrachtwagen leidt tot onvrede

25-06-2003 Vrachtwagenchauffeur Albert Stoker uit Biddinghuizen is boos op de gemeente Dronten.


Zaak vrachtauto in onderzoek

Zaak vrachtauto in onderzoek

24-06-2003 Op de Havenweg kreeg de politie in de nacht van maandag op dinsdag melding van een brandende vrachtwagen.


Opnieuw vrachtauto in vlammen

Opnieuw vrachtauto in vlammen

24-06-2003 Van maandag op dinsdagnacht ging er aan de Havenweg opnieuw een vrachtauto in vlammen op. Deze keer betrof het een relatief kleine truck.


Brand in vrachtwagen en papiercontainer

27-05-2003 Een op de Sportlaan geparkeerde vrachtauto is maandagavond in vlammen opgegaan. Ook in een oudpapiercontainer op het parkeerterrein van de sportvelden ontstond brand.


Parkeerplaats vrachtwagens gewenst

03-07-2001 Ondernemers en inwoners van Biddinghuizen hebben samen met de Kamer van Koophandel, de politie, dorpsbelang en de ondernemersvereniging een plan gemaa


twitter facebook rss top