0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Nieuws uit de rubriek Dorhout Mees


Adverteerder in de rubriek Dorhout Mees
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
Nieuws uit de rubriek Dorhout Mees
1 2 3 4 5 Volgende >>

Concert Fanfare Korps Nationale Reserve

Concert Fanfare Korps Nationale Reserve

23-11-2022 De Algemene Vereniging van Reserve Militairen (AVRM) organiseert op vrijdag 16 december aanstaande een concert bij Dorthout Mees in Biddinghuizen. "Een klinkend en swingend concert, dat belooft een prachtig spektakel te worden", aldus de organisatie.


Beste jachthonden strijden om kampioenstitel

Beste jachthonden strijden om kampioenstitel

14-11-2022 De beste jachthonden van Nederland hebben zich maandag in Biddinghuizen verzameld voor het Nimrod, het NK voor jachthonden. Het is de eerste keer sinds 2014 dat het kampioenschap weer in Flevoland plaatsvindt.


Grootste zonnepark van Nederland heeft eerste stroom geleverd

Grootste zonnepark van Nederland heeft eerste stroom geleverd

02-08-2022 Zonnepark Dorhout Mees heeft vanaf 21 juli de eerste stroom aan het net geleverd. Het door Solarfields gerealiseerde zonnepark is met 144 MWp de grootste van Nederland. Met de 300.000 zonnepanelen, worden zo'n 34.000 huishoudens per jaar voorzien van stroom.


Restaurant De Klink introduceert spaaractie

Restaurant De Klink introduceert spaaractie

03-12-2020 Diverse restaurants in Biddinghuizen, zoals Dorhout Mees, BeachclubNu en De Klink 2.0, hebben in de periode dat ze gesloten zijn een afhaalmenu geïntroduceerd. Richting kerst komen de bedrijven met diverse acties en speciale menu's. Om vaste klanten extra tegemoet te komen, introduceert Restaurant De Klink 2.0 een spaaractie.


Dorhout Mees introduceert take-away gerechten

Dorhout Mees introduceert take-away gerechten

26-10-2020 Als vervanging voor de Restaurant Specials, introduceert Restaurant Dorhout Mees aan de Strandgaperweg nu iedere dag 'Take-Away'. Vanaf 16.00 is er keuze uit kipsaté of spareribs en op vrijdag is het 'Roastchicken Friday'.


Unieke beelden Biddinghuizen vanuit de lucht

Unieke beelden Biddinghuizen vanuit de lucht

16-04-2020 Dagblad De Stentor heeft afgelopen dinsdag een filmpje geplaatst met hierin een vlucht over Biddinghuizen en het buitengebied. De krant plaatste dit in de rubriek 'Stilte in beeld', waarin zichtbaar wordt maakt wat de coronamaatregelen voor gevolgen hebben in diverse woonplaatsen.


Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens borrel bij Dorhout Mees

Ondernemers ontmoeten elkaar tijdens borrel bij Dorhout Mees

04-03-2020 De maandelijkse businessborrel van Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) vindt deze keer plaats bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Leden van de vereniging kunnen elkaar donderdagmiddag in informele sfeer ontmoeten en kennis en ervaringen uitwisselen.


Golfbaan Dorhout Mees wordt 'grootste zonnepark van Nederland'

Golfbaan Dorhout Mees wordt 'grootste zonnepark van Nederland'

21-08-2019 Een groot gedeelte van golfpark Dorhout Mees in Biddinghuizen wordt een zonnepark. In 2021 wordt 85,5 hectare omgezet naar zonnepanelen. Daarmee wordt het volgens Dorhout Mees het zonnepark met het grootste vermogen van Nederland.


Aanleg zonnepark Dorhout Mees stap dichterbij

Aanleg zonnepark Dorhout Mees stap dichterbij

06-08-2019 De aanleg van een zonnepark bij Dorhout Mees in Biddinghuizen is een stap dichterbij gekomen. Dat meldt ontwikkelaar Solarfields nu er geen zienswijzen zijn ingediend bij de gemeente Dronten.


Dorhout Mees heeft plannen voor zonnepark

Dorhout Mees heeft plannen voor zonnepark

27-12-2018 Dorhout Mees uit Biddinghuizen ontwikkelt in 2020 een zonnepark op een gedeelte van het golfterrein. De veranderende omstandigheden binnen de golfmarkt rechtvaardigen een koerswijziging en een weloverwogen concentratie op de kernactiviteiten van de onderneming. Er lijkt weinig toekomst in de potentie van golfbanen.


MosselZondag bij Dorhout Mees

MosselZondag bij Dorhout Mees

01-11-2018 Restaurant Dorhout Mees heeft deze herfst en winter, net als de afgelopen jaren, een actie waarbij om de zondag gegeten kan worden in het restaurant rond een bepaald thema. Op zondag 4 november aanstaande staat de MosselZondag op het programma. Er kan dan onbeperkt mosselen worden gegeten.


Paasbrunch bij Dorhout Mees

Paasbrunch bij Dorhout Mees

16-03-2018 Op de beide paasdagen, zondag 1 april en maandag 2 april, organiseert Restaurant Dorhout Mees een paasbrunch. Het restaurant richt de activiteit op wie alleen, samen of met het gezin tijdens Pasen wil "genieten van gezelligheid en lekker eten".


Dorhout Mees organiseert Amsterdamse feestavond

Dorhout Mees organiseert Amsterdamse feestavond

10-01-2018 Na het succes van vorig jaar en op veler verzoek, organiseert Dorhout Mees ook dit jaar een Amsterdamse feestavond. Aanstaande zondag 14 januari komt Harm Melgers optreden op een avond waarop ook het eten en drinken in Amsterdamse stijl is.


Dorhout Mees opent jachtseizoen met Wild Diner

Dorhout Mees opent jachtseizoen met Wild Diner

06-10-2017 Het jachtseizoen is weer begonnen. Als restaurant dat bekend staat om haar wildgerechten restaurant Dorhout Mees de opening van de jacht met u vieren en wel aanstaande zondag 8 oktober met een Wild Diner.


Flevo Funfields vol activiteiten

Flevo Funfields vol activiteiten

19-05-2017 Zaterdag wordt op diverse locaties Flevo Funfields gehouden, een gratis outdoor evenement waarbij kennisgemaakt kan worden met diverse sporten en activiteiten en waarmee de recreatieve en actieve kant van de gemeente wordt benadrukt.


Dorhout Mees organiseert Business Open

25-04-2017 Dorhout Mees uit Biddinghuizen organiseert op 8 juni aanstaande de 'Business Open'; een golftoernooi voor iedereen die graag aan een golfwedstrijd wil deelnemen in een zakelijke sfeer.


Vader en dochter verkennen het Dronterland en de Flevopolders

10-04-2017 Speciaal voor Meimaand Fietsmaand doen Susanne en Edwin Nijenhuis verslag van een weekend in de provincie Flevoland. Uitvalsbasis is Biddinghuizen in het Dronterland, dit jaar samen met alle Randmeren gastheer van het fietsevenement. Hun blogverhaal is vanaf 1 mei te lezen op Meimaandfietsmaand.nl.


Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

Gauke Zijlstra stopt als voorzitter Flevoboulevard

20-12-2016 Vorige week tijdens de eindejaarsbijeenkomst van de vereniging Flevoboulevard, nam Gauke Zijlstra na vier jaar afscheid als voorzitter van de vereniging. Naar een opvolger wordt nog gezocht.


Uien Kennis Dagen in Biddinghuizen

23-11-2016 Deze week wordt over drie dagen verspreid op drie locaties in Nederland en België de Uien Kennis Dagen gehouden. Dinsdag was dit in België, woensdag in het Zeeuwse Terneuzen en donderdag bij Dorhout Mees in Biddinghuizen. Eén van de sprekers is Piet van Liere van het Drontense bedrijf Gebr. van Liere.


SuperSteakSunday bij Dorhout Mees

SuperSteakSunday bij Dorhout Mees

08-09-2016 Chef-kok Marcel Visser organiseert aanstaande zondag een Super Steak Diner in het restaurant van Dorhout Mees. Hij selecteert uit een enorm aanbod van vleeskoeien de meest malse delen.


Toeristisch Flevoland trekt samen op in bewerking buitenlandse touroperator

05-03-2016 Hotel Dorhout Mees en Walibi Holland in Biddinghuizen zijn betrokken bij de nieuwe samenwerking Travel Trade Flevoland. Met nog 14 andere bedrijven en organisaties gaan zij de komende jaren gezamenlijk actief de buitenlandse groepenmarkt bewerken.


FootGolf ook op Dorhout Mees

29-02-2016 De nationale FootGolf Bond is 'zeer verguld' met het golfcentrum van Dorhout Mees. De bond bericht op Twitter dat vanaf maart de sport ook in Biddinghuizen beoefend kan worden. FootGolf wordt gepromoot als de sport van de toekomst.


Onbeperkt uit eten bij Dorhout Mees

12-11-2015 Restaurant Dorhout Mees heeft deze herfst en winter een actie waarbij om de zondag gegeten kan worden in het restaurant rond een bepaald thema. Afgelopen zondag was het SliptongZondag en op 22 november staat de MosselZondag op het programma. Er kan dan onbeperkt mosselen worden gegeten.


Open OVDD-Golftoernooi bij Dorhout Mees

20-08-2014 Ondernemersvereniging De Driehoek (OVDD) organiseert op woensdag 10 september aanstaande een golftoernooi waaraan ook niet-leden van de vereniging mogen deelnemen. Het toernooi vindt plaats bij Dorhout Mees in Biddinghuizen.


Directiesecretaressen bij Dorhout Mees

11-08-2014 De NVD (Nederlandse Vereniging van Directiesecretaressen) organiseert op 4 september een netwerkbijeenkomst voor managementondersteuners. Op die manier kunnen zij kennismaken met collega's in de regio.


1 2 3 4 5 Volgende >>

zoeken
BHZNet.nl weer
  • 7.4 °C
  • 0.4 mm
  • 8.1 °C
Weerstatistieken ->
BHZNet WK2022 Voetbalpoule
BHZNet WK2022 Voetbalpoule BHZNet WK2022 Voetbalpoule
Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop Kerstbomen te koop
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top