Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels advies en verkoop Pelletkachels Flevo

Nieuws uit de rubriek Fruithof


Adverteerder in de rubriek Fruithof
Verkeersschool Kooij&Wallet
Verkeersschool Kooij & Wallet
Nieuws uit de rubriek Fruithof
Fruithof viert 60-jarig bestaan van Biddinghuizen met straatversiering

Fruithof viert 60-jarig bestaan van Biddinghuizen met straatversiering

12-09-2023 Ter ere van het 60-jarig bestaan van Biddinghuizen hebben de bewoners van de Fruithof hun straat feestelijk versierd. Net zoals bij eerdere jubilea van het dorp, nemen zij deel aan de straatversiering. De voorbereidingen begonnen enkele weken geleden met een workshop vlag maken, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid. "Het was niet alleen heel gezellig om dit samen te doen, maar ook een enorm succes", zo meldt één van de bewoners.


Lenie Christiaanse wint 1000,= bij Lidl

Lenie Christiaanse wint 1000,= bij Lidl

22-11-2017 Vorige week is in de speeltuin aan de Fruithof een nieuwe wip geplaatst. Dit werd mogelijk door een prijs die Lenie Christiaanse eerder dit jaar won bij Lidl Supermarkt in Biddinghuizen. Gemeente Dronten zorgde voor plaatsing van het felgroene toestel.


Fruithof zorgt voor eerste plaats OFW

Fruithof zorgt voor eerste plaats OFW

12-05-2012 Oost Flevoland Woondiensten (OFW) is beste Klimaatstraatfeest-corporatie van 2012. Door de enorme inzet van de bewoners van de Fruithof scoorde OFW het beste van alle corporaties.


Door bewoners Fruithof OFW op eerste plek klimaatstraatfeest

16-04-2012 De afgelopen maanden hebben de bewoners van de Fruithof in Biddinghuizen zich actief ingezet om energie te besparen. Hiermee konden zij punten verdienen voor het klimaatstraatfeest; de energiebesparingswedstrijd van Nederland.


Fruithof tweede bij Klimaatstraatfeest

11-04-2012 Straat de Fruithof uit Biddinghuizen is op de tweede plaats geëindigd bij het Klimaatstraatfeest 2012. De winnaar is de Reigerskamp uit Maarssen geworden.


Spannende twee weken voor Fruithof

Spannende twee weken voor Fruithof

18-03-2012 De Fruithof in Biddinghuizen doet voor de 3e maal mee met het Klimaatstraatfeest. Dit is een klimaatactie met een competitie tussen straten door heel Nederland.


Biddinghuizen weer schoon

Biddinghuizen weer schoon

17-03-2012 In de Week van Nederland Schoon (10 tot 16 maart 2012) is er ook in Biddinghuizen weer veel zwerfvuil opgeruimd.


Fruithof en OFW nr. 1 met klimaatstraatfeest

Fruithof en OFW nr. 1 met klimaatstraatfeest

23-02-2012 Driemaal is scheepsrecht zeggen ze in de Fruithof. Voor de derde keer doen ze mee aan de wedstrijd voor het klimaatstraatfeest. Vele acties hebben ze al gevoerd om te laten zien dat ze zich inzetten voor een beter klimaat. Daarmee hebben ze zichzelf en OFW op de landelijke eerste plek geplaatst. Een bijzondere prestatie, want er doen maar liefst 4230 straten met de actie mee.


Dronten op de foto met De Fruithof

Dronten op de foto met De Fruithof

13-02-2012 In het kader van het Klimaatstraatfeest ging op 10 februari jl. de kachel in het gemeentehuis een standje lager. Medewerkers van de gemeente Dronten trokken daarom een warme trui aan en gingen met de initiatiefnemers, De Fruithof in Biddinghuizen, op de foto.


De Fruithof is op zoek naar betontegels

15-04-2011 De bewoners van de Fruithof zijn op zoek naar 30 x 30 cm rechte betontegels om onder de bankjes bij de speeltuin te leggen


Klimaatfeesten in 24 Flevolandse straten

30-05-2010 In totaal 24 straten in Flevoland vierden zaterdag Het Nationale Klimaatstraatfeest, een initiatief van organisaties op het gebied van wonen, energiebesparing en milieu.


Fruithof vierde bij Klimaatstraatfeest

Fruithof vierde bij Klimaatstraatfeest

12-04-2010 In November 2009 startte de inschrijving voor het Klimaatstraatfeest 2010 en al snel werd de Fruithof een geregistreerde partij.


Fruithofbewoners in actie tijdens Boomfeestdag

Fruithofbewoners in actie tijdens Boomfeestdag

19-03-2010 Bewoners van de Fruithof in Biddinghuizen hebben 4 fruitbomen geplaatst tijdens Nationale Boomfeestdag 2010. De bomen die op het grasveld van de Fruithof zijn geplant zijn beschikbaar gesteld door de Gemeente Dronten, Gouden Ster gemeente binnen de campagne het Nationale Klimaatstraatfeest.


Fruithof verdedigt titel Klimaatstraat van Nederland

Fruithof verdedigt titel Klimaatstraat van Nederland

18-01-2010 In 2009 werd de Fruithof in Biddinghuizen benoemd tot "Klimaatstraat van Nederland". Inmiddels hebben een aantal bewoners van de Fruithof zich ook voor dit jaar opgegeven op de website www.klimaatstraatfeest.nl.


De Fruithof Flevolandse winnaar Nationale Klimaat

De Fruithof Flevolandse winnaar Nationale Klimaat

13-05-2009 De Fruithof is de grote winnaar in Flevoland van het Nationale Klimaatstraatfeest.


zoeken
BHZNet.nl weer
  • 11.8 °C
  • 0.2 mm
  • 16.5 °C
Weerstatistieken ->
Programma Feestweek
Programma Feestweek Programma OpDreef Feestweek
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top