Adm. Financiële Advisering Kafa
Teakhouten meubelen PolderTEAK
Kapsalon Beautiful Change Kapsalon Beautiful Change
Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Oogstweg 31 Kjell's Opslag

Nieuws uit de rubriek Lowlands 2006


Adverteerder in de rubriek Lowlands 2006
Gicom Composting Systems
Gicom Composting Systems
Nieuws uit de rubriek Lowlands 2006
Boetes voor drugs tijdens Lowlands

Boetes voor drugs tijdens Lowlands

21-11-2006 Twee buitenlandse bezoekers van het Lowlands festival 2006 hebben gisteren een geldboete opgelegd gekregen door de politierechter in Lelystad.


Nepterrorist was niet bedreigend

12-09-2006 De man die gekleed was als nepterrorist tijdens het Lowlands festival in Biddinghuizen, zal niet worden vervolgd voor bedreiging. Dat meldt het Openbaar Ministerie.


Politie geeft fout nep-terrorist toe

28-08-2006 De politie Flevoland geeft toe fout te hebben gehandeld bij de kwestie rond de nep-terrorist op het popfestival Lowlands, vorige week.


Sexbom-terrorist weer op vrije voeten

24-08-2006 De Amstelveense sexbom-terrorist is weer op vrije voeten. De politie heeft de man donderdag laten gaan.


Braderie in ruil voor Lowlands

Braderie in ruil voor Lowlands

24-08-2006 Ondernemers in Elburg willen dat de organisatie van festival Lowlands een optreden op de jaarlijkse braderie in de stad verzorgt. Ze vinden het tijd voor een gebaar, omdat inwoners van de stad jaarlijks lijden onder geluidsoverlast van het festival bij Biddinghuizen.


'Lowlandsterrorist' droeg sexbom

'Lowlandsterrorist' droeg sexbom

23-08-2006 De jongen die zondag op het muziekfestival Lowlands de bewaking de stuipen op het lijf joeg in zijn witte jurk met bomgordel, was een onschuldige promotiemedewerker van feestorganisator Expornstar. Dat zei programmamaker Rob Muntz woensdag.


Nep-terrorist zorgde voor onrust op Lowlands

Nep-terrorist zorgde voor onrust op Lowlands

23-08-2006 De beveiliging is op vliegveld Schiphol zondag enkele uren verscherpt nadat een mogelijke terrorist was gesignaleerd op popfestival Lowlands.


Minder overtredingen op Lowlands

22-08-2006 Popfestival Lowlands in Biddinghuizen is rustig verlopen. Grote strafbare feiten zijn volgens de politie niet gepleegd. Wel zijn 61 overtredingen geschikt met een boete.


A campingflight to Poncho paradise

A campingflight to Poncho paradise

21-08-2006 Het Lowlandsfestival, dat afgelopen weekeinde werd gehouden op het Walibi evenemententerrein bij Biddinghuizen, zit er weer op. Het mooie weer van vrijdag en zaterdag werd door moeder natuur zondag dubbel terugbetaald: de regen viel met bakken uit de lucht, wat een menigte van poncho's opleverde.


Lowlands dag 2: Kevers en andere artiesten

Lowlands dag 2: Kevers en andere artiesten

19-08-2006 Op de tweede dag van het Lowlands festival was duidelijk merkbaar dat het een uitverkochte editie is. Het terrein is drukker dan vorig jaar, wat langere rijen veroorzaakt.


Lowlands weer gestart

Lowlands weer gestart

18-08-2006 Vrijdagmiddag om 12 uur is de veertiende editie van ‘A Campingflight to Lowlands Paradise’ officieel van start gegaan, nadat de meeste bezoekers op donderdagavond hun tent al hadden neergezet. BHZNet.nl is er ook dit jaar bij om Biddinghuizen mee te laten genieten van dit grootste evenement van het dorp.


Kans op valse Lowlands kaarten

18-08-2006 Mojo concerts directeur Hans van Rompaey waarschuwt voor valse Lowlands kaarten die op de zwarte markt worden aangeboden.


De liefde van Jezus op Lowlands

17-08-2006 Dertig christenen van kerkgemeenschappen uit heel Nederland gaan komend weekeinde op het muziekevenement Lowlands in Biddinghuizen evangeliseren. Ze delen lolly's en fruit uit aan festivalbezoekers ,,met de boodschap van de liefde van Jezus''.


Lowlands uitverkocht

Lowlands uitverkocht

16-08-2006 Het Lowlandsfestival, dat vanaf vrijdag voor drie dagen losbarst in Biddinghuizen, is uitverkocht.


Wilders vs Halsema op Lowlands

14-08-2006 GroenLinks-fractievoorzitter Femke Halsema en Geert Wilders van de groep Wilders gaan komende zaterdag met elkaar in debat tijdens het Lowlands-festival in Biddinghuizen.


Topbands en aanstormend talent op Lowlands

Topbands en aanstormend talent op Lowlands

10-08-2006 Gitaarbandjes zijn weer helemaal terug, terwijl live dancemuziek een pas op de plaats maakt. Dit is bondig samengevat de stand van zaken in muziekland als je het vraagt aan Eric van Eerdenburg, directeur van A Campingflight to Lowlands Paradise.


Veel lawaai op Lowlands dit jaar

Veel lawaai op Lowlands dit jaar

02-08-2006 Op het muziekfestival Lowlands wordt dit jaar hoogstwaarschijnlijk een stuk harder geapplaudisseerd, gejuicht en gegild dan in andere jaren.


Terrein Biddinghuizen blijft exclusief

29-07-2006 Het evenemententerrein in Biddinghuizen, dat wordt gebruikt voor Lowlands, blijft als enige locatie exclusief voor Mojo. Dit is het resultaat van een grootscheeps onderzoek van de NMa naar concertorganisator Mojo.


Lowlands-programma via mobieltje

28-07-2006 Wil je weten hoe laat Muse ook alweer optreedt, maar heb je geen programmaboekje bij de hand? Geen nood! Bezoekers van het Lowlands-festival kunnen dit jaar het complete programma downloaden op hun mobiele telefoon, zo schrijft Emerce vrijdag.


Nieuw experimenteel Lowlandspodium

Nieuw experimenteel Lowlandspodium

13-07-2006 Zoals we eigenlijk niet anders gewend zijn, heeft Lowlands ook dit jaar een noviteit. En wat voor één. Dit jaar is het driedaagse festival, dat van 18 tot en met 20 augustus plaatsvindt in Biddinghuizen, uitgebreid met een podiumloods, genaamd het X-Ray podium.


Iggy Pop naar Lowlands

20-06-2006 Iggy Pop treed met zijn band The Stooges op tijdens Lowlands. Dat heeft de festivalorganisatie dinsdag bekend gemaakt.


Placebo na Pinkpop ook op Lowlands

06-06-2006 Placebo is deze zomer te zien op Lowlands. De rockband, die zaterdag nog op Pinkpop speelde, is één van de publiekstrekkers die de organisatie van het festival in Biddinghuizen heeft weten te strikken.


Muse en Anouk op Lowlands

16-05-2006 Massive Attack, Arctic Monkeys, Muse, Anouk en HIM. Dat zijn enkele van de artiesten die in augustus te zien zijn op het Lowlandsfestival in Biddinghuizen.


Eerste namen Lowlands bekend

11-04-2006 De organisatie van het Lowlands festival, dat in augustus wordt gehouden in Biddinghuizen, heeft de eerste namen bekend gemaakt via hun website.


Nieuwe website voor Lowlands

Nieuwe website voor Lowlands

10-03-2006 De kaartverkoop voor het 3-daagse muziekfestival Lowlands in Biddinghuizen ging in februari al van start. In navolging hierop, is een nieuwe website gelanceerd.


twitter facebook rss top