Fruit vers aan huis bezorgd Fruithandel Van Beek
Tel. 0321-333169 Peter Evers
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis

Nieuws uit de rubriek Spijkvijver


Adverteerder in de rubriek Spijkvijver
Kubbeweg 17
De Kubbe BV - Biddinghuizen
Nieuws uit de rubriek Spijkvijver
Speuren naar wild in Spijk-Bremerberg

Speuren naar wild in Spijk-Bremerberg

30-07-2019 Staatsbosbeheer organiseert op zaterdag 3 augustus aanstaande een ontdekkingstocht voor het hele gezin in het bos Spijk-Bremerberg. De tocht staat onder leiding van een gids en duurt van 20.00 tot 22.00 uur.


Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

Zwemwater Biddinghuizen vooralsnog in orde

17-07-2019 In recreatieplas 't Bovenwater in Lelystad is, als eerste locatie dit jaar in Flevoland, blauwalg aangetroffen. De diverse locaties in Biddinghuizen waar gezwommen kan worden rond Biddinghuizen hebben hier volgens de omgevingsdienst Flevoland nog geen last van. Wel is er nader onderzoek bij de Spijkvijver.


Waarschuwing blauwalg Spijkvijver geldt nog

14-08-2015 De waarschuwingen vanwege blauwalg bij het Surfstrand en het Zwemstrand in Almere zijn ingetrokken. Bij de Spijkvijver in Biddinghuizen geldt de waarschuwing nog wel. Dat meldt de Omgevingsdienst Flevoland.


Blauwalg in Spijkvijver

15-07-2015 De Omgevingsdienst Flevoland & Gooi en Vechtstreek waarschuwt voor blauwalg bij de Spijkvijver in Biddinghuizen en 't Bovenwater in Lelystad. Zwemmen in water met blauwalg kan huidirritatie en maag- en darmklachten veroorzaken.


Loopgroep Biddinghuizen al meer dan 25 jaar een begrip

Loopgroep Biddinghuizen al meer dan 25 jaar een begrip

18-07-2011 De lopers en loopsters van loopgroep Biddinghuizen trainen graag in het Spijkbos. Dit mooie stukje natuur biedt een ideaal parcours om heerlijk ontspannen aan de hardloopsport te doen.


Negatief zwemadvies Spijkvijver

16-09-2010 De provincie Flevoland raadt mensen met ingang van september 2010 ten sterkste af te gaan zwemmen in de Spijkervijver in het Spijkerbos bij Biddinghuizen.


Afvalbrand bij Spijkvijver

07-04-2009 De brandweer van Biddinghuizen rukte zondagmiddag rond 18.00 uur uit richting Oldebroekerweg / Spijkbos.


Biddinghuizer zwemwater nog in orde

Biddinghuizer zwemwater nog in orde

28-07-2006 Alle Biddinghuizer zwemlocaties hebben nog een voldoende waterkwaliteit, zo blijkt uit de zwemwaterkaart Flevoland die te bekijken is via de website van de provincie.


Slechte staat fietspaden

29-04-2005 Enkele inwoners van Biddinghuizen hebben de Milieugroep Dronten benaderd met klachten over de slechte staat van de fietspaden in het Spijk- en Bremerbergbos en over de daar aangerichte ravage door de recente velling van bomen.


Biddinghuizer zwemwater in orde

08-09-2004 Het is natuurlijk nog de vraag hoe lang de nazomer duurt, maar vooralsnog is al het Biddinghuzer zwemwater van goede kwaliteit, zo blijkt uit de zwemwaterkaart van de provincie Flevoland.


Natuurwerkdag Spijkvijver

01-11-2002 De Nationale Natuurwerkdag wordt komende zaterdag 2 november gehouden aan de Spijkvijver bij Biddinghuizen.


twitter facebook rss top