De Kubbe BV - Biddinghuizen De Kubbe BV - Biddinghuizen
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling

Loopgroep Biddinghuizen al meer dan 25 jaar een begrip

Maandag 18 juli 2011
Loopgroep Biddinghuizen al meer dan 25 jaar een begrip
Foto: Loopgroep Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - De lopers en loopsters van loopgroep Biddinghuizen trainen graag in het Spijkbos. Dit mooie stukje natuur biedt een ideaal parcours om heerlijk ontspannen aan de hardloopsport te doen.

De lopers en loopsters beginnen op het parkeerterrein nabij de Spijkvijver en lopen dan rondjes van 3,4 km. Het aantal ronden bepaal je zelf en de snelheid bepaal je ook zelf. Vrijheid, blijheid en gezelligheid zijn belangrijke waarden binnen de Loopgroep, al 25 jaar.

Lopen in het Spijkbos is prachtig: je bent in een afwisselend natuurgebied. De ondergrond is zacht en vol afwisseling, dus erg goed voor je spieren en gewrichten.

Na het lopen is er meestal tijd voor een kop koffie of thee en niet te vergeten een gezellige babbel. Enthousiast geworden? Bezoek eens een training op dinsdag- of donderdagavond. We beginnen dan om 18.45 uur bij de C1000. Op zondag begint de training om 9:15 uur. We vertrekken dan om 9:00 uur bij de C1000. Wil je eerst wat meer weten over de loopgroep. Bel dan even met secretaris Anton Mangnus. Hij bezorgt je digitaal of op papier een infopakketje. Zijn telefoonnummer is: 0321-331073.


Op de foto Loopgroep Biddinghuizen in nieuwe windjacks die gesponsord zijn door plaatselijke ondernemers ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan.

Hartelijk dank sponsors: Bodycircle: natuurgeneeskunde en massagepraktijk, Klavertje Vier: natuurlijk biologisch, Graumans Koeling, Carel Bouma: biologisch sorteer- en akkerbouwbedrijf Biddinghuizen, Shimano en Schrama vruchtboomkweker.

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Loopgroep
Van Werven infra & recycling
Van Werven infra & recycling
Adverteerder in de rubriek Spijkvijver
Klusbedrijf Johan Bramer
Klusbedrijf Johan Bramer
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 6.5 °C
  • 0.0 mm
  • 7.6 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top