Sybit | Software op Maat Sybit | Software op Maat
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Flevolamb Flevolamb
Adm. Financiële Advisering Kafa
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen

Nieuws uit de rubriek Websites


Adverteerder in de rubriek Websites
Sybit Sybit
Voor al uw bedrijfssoftware op maat
Aanloophaven 5
8256 CZ
Biddinghuizen
T 0321-332726
E info@sybit.nl
W http://www.sybit.nl
Sybit
Sybit
Nieuws uit de rubriek Websites
1 2 3 Volgende >>

Gemeente vernieuwt website

Gemeente vernieuwt website

30-04-2021 Donderdag 29 april is de vernieuwde website Dronten.nl live gegaan. Wethouder Korting van gemeente Dronten is enthousiast over de klantvriendelijke en dienstverlenende website. 'Waar ik trots op ben is dat inwoners hebben meegedacht hoe we de website zo goed mogelijk voor hen kunnen inrichten. Dat laat zien hoe betrokken onze inwoners zijn.'


Website gemeente weer in de lucht

Website gemeente weer in de lucht

21-01-2020 De website van de gemeente Dronten is weer bereikbaar. De gemeente sloot de website vrijdag uit voorzorg tijdelijk af vanwege een beveiligingslek in de systemen van Citrix.


Walibi herstelt fout in bestelsysteem op website

Walibi herstelt fout in bestelsysteem op website

23-10-2019 Pretpark Walibi in Biddinghuizen heeft een fout in het online bestelsysteem hersteld, nadat ze op die fout gewezen werden door RTL Nieuws. Dankzij de fout konden bezoekers bijna gratis kaartjes bestellen. Volgens Walibi zou dat nu niet meer mogelijk moeten zijn.


Bezoekersrecord voor BHZNet.nl door Opwekking

Bezoekersrecord voor BHZNet.nl door Opwekking

11-06-2019 Dit Pinksterweekeinde werd op het evenemententerrein bij Walibi Holland de 49e editie van Pinksterconfertentie Opwekking gehouden. Omdat BHZNet.nl hier de afgelopen dagen aandacht aan had besteed, kwam veel internetters via zoekopdrachten op de website terecht, leidend tot een nieuw bezoekersrecord.


Hofweb uitgeroepen tot beste biowinkel

19-01-2017 Het Flevolandse initiatief Hofweb is uitgeroepen tot de beste biologische webwinkel van 2017. Dat gebeurde woensdagavond op de biologische vakbeurs in de IJsselhallen in Zwolle.


BHZNet.nl mogelijk beperkt bereikbaar tijdens onderhoud

BHZNet.nl mogelijk beperkt bereikbaar tijdens onderhoud

03-09-2016 Zondagavond wordt er groot onderhoud uitgevoerd op de website van BHZNet.nl en alle gekoppelde websites van diverse verenigingen. Hierdoor kan er enige vermindering van bereikbaarheid optreden.


Nieuwe website Brandweer Biddinghuizen

Nieuwe website Brandweer Biddinghuizen

21-02-2012 De website van de brandweer Biddinghuizen is vernieuwd en heeft een nieuw webadres.


Nieuwe webwinkel: NewLifeDesign.nl

28-10-2011 Met de winter voor de deur is Francis Zaadnoordijk uit Biddinghuizen een webwinkel gestart voor mensen die een uniek baby- of peutercadeau zoeken.


Website voor levensverhalen

09-09-2011 Dat het leven niet altijd over rozen gaat weten we allemaal. Sommige mensen hebben echter te maken met wel heel veel tegenslag, onrecht en pech.


Nieuwe site IJsvogel klaar voor najaarsfeestweek

Nieuwe site IJsvogel klaar voor najaarsfeestweek

18-09-2010 Het is gelukt! Stichting De IJsvogel is weer online. En hoe... Een gloednieuwe site op www.ijsvogel.net. Precies op tijd voor de najaarsfeestweek die de komende week losbarst.


PastorPraat op internet

12-03-2010 Sinds een aantal weken is er een nieuw weblog van een Biddinghuizenaar op internet te vinden.


Dronter Ondernemers op LinkedIn

11-03-2010 De groep met Dronter Ondernemers op LinkedIn, de wereldwijde netwerk website, wordt steeds beter gevonden door ondernemers uit de gemeente. Al 35 leden maken deel uit van deze digitale bedrijfskring.


Tamarisk neemt nieuwe website in gebruik

Tamarisk neemt nieuwe website in gebruik

07-04-2009 Sinds woensdag 1 Arpil heeft basisschool De Tamarisk een nieuwe website.


Nieuwe website Dress Your Kiddies

05-04-2009 De webwinkel www.dressyourkiddies.nl heeft een nieuwe website gelanceerd. Er zijn veel verbeteringen aangebracht in de webshop.


Nieuwe website OFW live

Nieuwe website OFW live

20-03-2009 Met een geheime code ontgrendelde de heer Goudswaard, voorzitter van de huurdersvereniging, officieel de nieuwe website van Oost Flevoland Woondiensten (OFW).


Sharon opent website in Biddinghuizen

Sharon opent website in Biddinghuizen

15-02-2009 Op Valentijnsdag heeft Sharon de website www.uitindronten.nl geopend. Dit gebeurde in de bibliotheek van Biddinghuizen.


BHZNet verrast kinderkoor met domeinnaam

BHZNet verrast kinderkoor met domeinnaam

04-02-2009 Zonder dat dit bekend gemaakt is, heeft BHZNet een digitaal cadeautje gegeven aan Kinderkoor Jong Leven: een eigen domeinnaam.


Nieuwe website voor EHBO-vereniging

Nieuwe website voor EHBO-vereniging

26-11-2008 De EHBO-vereniging Biddinghuizen heeft een nieuwe website. De laatste weken is er hard gewerkt om alle wensen van het bestuur onder te brengen en de nieuwe website, maar het resultaat mag er zijn.


Website vol Flevolandse geschiedenis

Website vol Flevolandse geschiedenis

13-10-2008 Vanaf deze week is er een website met verhalen van Flevolanders over de geschiedenis van Flevoland. De site met de naam 'Flevolandsgeheugen.nl' staat vol met beschrijvingen van het gewone leven.


Historische luchtfoto's Flevoland in nieuw jasje

12-07-2008 De website van de historische luchtfoto’s heeft een nieuw jasje gekregen. De vormgeving is nu geheel in de huisstijl van de provincie Flevoland.


Website voor Sharon

07-02-2007 Sinds dinsdagmiddag is er een website waarop bezoekers hun steun kunnen betuigen voor Sharon, de 22-jarige zangeres uit Biddinghuizen die is doorgedrongen tot de laatste 4 finalisten van TV-programma X-Factor.


Flevoland digitaal ontsloten

03-01-2007 Alle informatie over Flevoland is vanaf dinsdagmiddag via één internetpagina te vinden; de "Flevoportal". De toegangspoort is gemaakt door onderandere de Provincie, de Kamer van Koophandel en Flevolandse onderwijsinstellingen.


Provincie scoort met website

16-11-2006 De provincie Flevoland heeft een goede website. Dat blijkt uit een website-onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken, dat woensdag werd gepubliceerd.


EHBO heeft website

07-07-2006 De EHBO vereniging Biddinghuizen is sinds kort ook te vinden op internet, via hun eigen website.


Eigen website Naber

14-01-2005 De officiële website van Gert & Alice Naber-Lozeman uit Biddinghuizen is gereed, zo lieten zij de redactie van BHZ-Net per e-mail weten.


1 2 3 Volgende >>

twitter facebook rss top