Tel. 0321-333169 Peter Evers
0321-337030 Klusbedrijf Johan Bramer
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Oogstweg 31 Kjell's Opslag
Adm. Financiële Advisering Kafa

Jetta Kleinsma bezoekt Tas

Zaterdag 26 februari 2011
Jetta Kleinsma bezoekt Tas
Foto: PvdA Dronten - met toestemming gebruikt

BIDDINGHUIZEN - Jetta Kleinsma, Tweede Kamerlid namens de PvdA, heeft donderdag 24 februari een werkbezoek gebracht aan de gemeente Dronten.

Zij bezocht die dag, samen met Annelies Boode, lijsttrekker voor de Provinciale Staten verkiezingen, en de leden van de PvdA-fractie in Dronten woonzorgcentrum De Regenboog, OFW en De Meerpaal.

De Tas
Jetta Kleinsma bekeek in Biddinghuizen enkele projecten van OFW. Zo werd een bezoek gebracht aan De Tas. Samen met vertegenwoordigers van de Huurderbelangenvereniging bekeek zij vervolgens de moderniseringprojecten, de klimaatstraat en realisaties uit het leefbaarheidfonds.


Onder de indruk
Daarna volgde een rondleiding bij De Meerpaal en een gesprek met medewerkers over de gevolgen van de dreigende bezuinigingen en de functie van cultuur bij het welzijn van mensen. Het werkbezoek werd afgerond met een bezichtiging van het vernieuwde woonzorgcentrum De Regenboog.Het Tweede Kamerlid toonde zich onder de indruk van wat er in Dronten is gerealiseerd en roemde de betrokkenheid van de bewoners bij de totstandkoming van de diverse projecten.

PvdA Dronten

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Politiek
0321-337030
Klusbedrijf Johan Bramer
Adverteerder in de rubriek Verkiezingen
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
Hoogeveen Dak & Zinkwerken
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top