Van Werven infra & recycling Van Werven infra & recycling
AH Jan Schuurhuis AH Jan Schuurhuis
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Hoogeveen Multi Service Hoogeveen Multi Service
Teakhouten meubelen PolderTEAK

Agility Club Flevoland van start

Vrijdag 18 maart 2011
Agility Club Flevoland van start
Foto: Agility4Fun

BIDDINGHUIZEN - Vanaf 2 april start er een nieuwe hondenclub in Biddinghuizen. De twee enthousiastelingen Margaret Teunissen en Ferry Verhoef hebben besloten om samen een nieuwe behendigheidsvereniging op te richten.

De trainingen zullen plaatsvinden op De Kandelaar aan de Hoekwantweg te Biddinghuizen.

Ervaring
Reeds vele jaren zijn Margaret Teunissen en Ferry Verhoef actief in de hondensport, waarbij met name de nadruk ligt op behendigheid. Margaret heeft vele jaren les gegeven bij een hondenclub in Almere. Daarnaast heeft zij zelf ook 2 honden waarmee ze fanatiek wedstrijden loopt. Ook Ferry heeft vele jaren ervaring als instructeur, gestart rondom Utrecht was hij de laatste jaren actief in Biddinghuizen. Met zijn honden heeft Ferry al twee keer meegedaan aan de Wereldkampioenschappen Behendigheid.

Oud en nieuw
Na een aantal omzwervingen hadden beiden de wens een eigen club op te richten, waarbij de voorkeur ging naar een trainingslocatie midden in het land. Uiteindelijk kwamen ze terecht op De Kandelaar, waar reeds vele jaren hondentrainingen zijn gegeven. Voor sommige cursisten leidt dit ertoe dat ze bij een nieuwe vereniging toch op hun oude trainingslocatie terug komen. Zowel Margaret als Ferry hebben er erg veel zin in om hun lessen te starten.

Lessen
Er wordt alleen gestart met lessen voor behendigheid van de honden, zowel voor beginners, recreanten en wedstrijdlopers. Elke les duurt 45 minuten en de cursus zal 13 lessen bevatten.

Meer informatie vindt u op de website: http://www.agilityclubflevoland.nl

Op 2 april zal de club feestelijk van start gaan. Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. De dag duurt van 10 tot 14 uur en vindt plaats op de trainingslocatie De Kandelaar, Hoekwantweg 7 te Biddinghuizen.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Hondenclub
Innovatieve oplossingen voor huis en tuin
Terrascompleet.nl
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top