Pelletkachels Flevo Pelletkachels Flevo
Bouwbedrijf HEDI Bouwbedrijf HEDI
Flevolamb Flevolamb
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij & Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet

Alice Naber derde in Helvoirt

Maandag 20 augustus 2012

BIDDINGHUIZEN - In de twee sterren eventingwedstrijd die afgelopen weekeinde in Helvoirt werd verreden eindigde Alice Naber-Lozeman (Biddinghuizen) met Coral Estate Mitok als derde. Naber begon met een zeer sterke dressuurproef. Na deze rit stond zij derde in het tussenklassement. Daarnaast reed zij een geheel foutloze cross country.

In het springen moest Alice echter twee springfouten accepteren. Door deze fouten gaf zij de zege uit handen. De overwinning ging nu naar de Belgische ruiter Kris Vervaecke met Victor van Steenkerke. Vervaecke stond na de dressuur zesde met een score van 44.50 p. Hij behoefde daar gedurende het verder verloop van de wedstrijd niets aan toe te voegen. Dat gold ook voor de Duitse ruiter Kai-Steffen Meier met TSF Karascada M, die als zevende in de dressuurproef eindigde met een score van 44.70 p. en met die score als tweede de wedstrijd afsloot. De jeugdige Sanne de Jong (Aalsmeer) met O'Prospect was met een 14de plek in het eindklassement de tweede Nederlandse combinatie.

In de één sterren wedstrijd ging de zege naar de Duitser Dirk Schrade met Cisko A. In deze wedstrijd was Jan van Beek (Rijsbergen) met Winston de beste Nederlandse combinatie op een vijfde plaats.

KNHS

nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Drafsport
PolderTEAK
PolderTEAK
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
twitter facebook rss top