Innovatieve oplossingen voor huis en tuin Terrascompleet.nl
Kubbeweg 17 De Kubbe BV - Biddinghuizen
Installatietechniek Schaap Installatietechniek Schaap
Verkeersschool Kooij&Wallet Verkeersschool Kooij & Wallet
Gicom Composting Systems Gicom Composting Systems

Nieuw: Slagwerkgroep in Biddinghuizen

Vrijdag 30 november 2012
Nieuw: Slagwerkgroep in Biddinghuizen

BIDDINGHUIZEN - Ciska Terpstra wil in Biddinghuizen een Slagwerkgroep voor kinderen opstarten. De slagwerkdocente van De Meerpaal heeft in Swifterbant met groot succes een malletband opgericht. Nu wil zij polsen hoe het zit met de ‘beats in Biddinghuizen’.

Voor wie nog geen ervaring heeft met slagwerk en eerst kennis wil maken, biedt De Meerpaal vanaf 22 januari een korte cursus van vijf lessen van veertig minuten aan tegen een speciale prijs van € 25,-. Deze lessen vinden plaats op basisschool De Tamarisk aan de Koolzaadhof in Biddinghuizen. De kinderen leren spelen op bongo’s, snaredrums, grote trom en toms. Aan het einde van de cursus geven zij een uitvoering waarbij iedereen kan zien wat ze hebben geleerd. Wie de smaak te pakken heeft en verder wil gaan, kan zich vervolgens aanmelden voor de slagwerkgroep of eventueel drumles nemen uit het reguliere lesaanbod.

Slagwerkgroep
Ben jij 8 jaar of ouder en heb je al ervaring als slagwerker? Dan mag je meedoen met de nieuwe Slagwerkgroep Biddinghuizen. Je speelt samen met anderen in een band waar je op een gezellige manier mooie stukken instudeert en natuurlijk concerten geeft. De eerste lessen voor deze groep zijn van 5 maart tot de zomervakantie. Een les duurt veertig minuten en de totaalprijs is € 89,-. Alle lessen worden gegeven door Ciska Terpstra. Zij is niet alleen ckv-docent bij De Meerpaal, maar leidt ook al jaren succesvol diverse slagwerkgroepen. Daarnaast organiseert en verzorgt zij concerten. Ciska Terpstra is werkzaam als slagwerker in veel verschillende orkesten, zowel in binnen- als buitenland.


Aanmelden
Voor beide groepen geldt dat wordt gestart bij minimaal 8 aanmeldingen. Meer informatie staat op http://www.meerpaal.nl/ckv. Je kunt je bij de receptie in De Meerpaal, of via servicedesk@meerpaal.nl of 0321 388 714 aanmelden voor een van de nieuwe workshops.


nieuwsrubrieken
Adverteerder in de rubriek Muziek
Tel. 0321-333169
Peter Evers
actueel nieuws
in de bhznet.nl winkel
zoeken
BHZNet.nl weer
  • 9.9 °C
  • 0.0 mm
  • 9.5 °C
Weerstatistieken ->
gerelateerd nieuws
Agenda 3 dagen Meer agenda ->
Snackbar Twins Snackbar Twins Snackbar Twins
Toevoegen
in de bhznet.nl winkel Alle produkten ->
twitter facebook rss top